MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

"Önümüzde bir seçim var. Bu seçim, vurgunun, talanın öncüsüyle, bölücü iradeye teslim olmuşla, bir Anadolu çocuğunun, milli değerlere sarılmış Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arasında geçecek"

23.07.2014 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Önümüzde bir seçim var. Bu seçim, vurgunun, talanın öncüsüyle, bölücü iradeye teslim olmuşla, bir Anadolu çocuğunun, milli değerlere sarılmış Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arasında geçecek" dedi.

MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatı'nca, Zeytinburnu Spor Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan Adan, bir ülkede adalet yoksa, orada namus, aile, sevgi ve kardeşliğin olamayacağını söyledi.

Adan, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına, talanına öncülük yapan siyasal iktidarla karşı karşıyayız. 17 Aralık'ta suçüstü yakalanmış, 4 bakanı istifa etmiş. Dünyanın hiçbir yerinde 4 bakanı istifa etmiş biri başbakan, cumhurbaşkanı olamaz. Bir taraftan eşkıya başını Türkiye'ye ortak ettiler. Diğer taraftan anlı secdeye değenlere 'paralel devlet' diyerek orada burada zulmediyorlar. Oysa ki bugün Doğu'nun vilayetlerinde paralel devlet kuruldu bile. Bugün belli vilayetlerde, Türk bayrağının dalgalanmadığı yerlerde eşkıya başının talimatlarıyla yönetilen yerler ihdas ettiler. Ama bu gördüğüm birlik, Allah'ın izniyle Türkiye'yi böldürmeyecek."

Türkiye'nin soyulduğunu, en çok soyulan yerin de İstanbul olduğunu savunan Adan, kentte 4 bin imar değişikliği yapıldığını söyledi.

Adan, MHP'nin, kıblesi doğru bir parti olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'de herkes MHP gibi düşünüyor ama bize oy vermiyor. Bu oyları alamamamızın sebebi; çalınan kapı açılır, çalınmayan kapı açılmaz. Bir şeyde tembellik ediyoruz, çalın kapıyı, bu kapı açılacak. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim vurgunun, talanın öncüsüyle, bölücü iradeye teslim olmuşla, bir Anadolu çocuğunun, milli değerlere sarılmış Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arasında geçecek" şeklinde konuştu.

Gazze'de insanlık dramı yaşandığına işaret eden Adan, " Kerkük'te Türkmenler katlediliyor, Müslümanlar Müslümanları kırıyor. Uçağımızı düşürdüler unuttuk, Mavi Marmara gemisinde 9 vatandaşı öldürdüler unuttuk, askerin başına çuval geçti onu unuttuk, bütün bunlara karşı hırsızlığı ön plana çıkmış iktidarı kaldırmak için ev ev çalışmalıyız" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement