MHP'den Taksim'de Meşaleli Yürüyüş - Son Dakika
Güncel

MHP'den Taksim'de Meşaleli Yürüyüş

MHP\'den Taksim\'de Meşaleli Yürüyüş

MHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Taksim'de meşaleli yürüyüş düzenledi.

29.10.2014 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Taksim'de meşaleli yürüyüş düzenledi.

Saat 20.00 sıralarında Tünel'de toplanan kalabalık, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle İstiklal Caddesi üzerinden yürüyüşe geçti. Dev Türk bayrağı açan kalabalık, 'Ne mutlu Türküm diyene' ve 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde sloganlar atarak Galatasaray Meydanı'na geldi. Grup, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı söyledi.

MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Murat Doğan, burada yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti zorlu bir süreçten, kritik bir tarihi eşikten geçiyor. İşte böylesine bir süreçte, Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü kutluyoruz. Yeni Türkiye masalı ile Cumhuriyet'le hesaplaşma çabasına girenler, bugünlerde her çirkin ve çirkef yolu denemektedir. 91 yıllık Cumhuriyet ağır bir saldırı altındadır. Daha dün akşam ikinci Habur vakası, rezaleti yaşanmıştır. 3 silahsız askerimizin şehit edilmesinin acısı dinmeden, sınırlarımıza giren peşmergeler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliği taşıyan bir grup insan tarafından coşku ile karşılanmıştır. Bunu unutmayacağız" şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından kalabalık olaysız şekilde dağıldı.

Çevik Kuvvet ekipleri, grubun Taksim Meydanı'na yürümek istemesi ihtimaline karşı İstiklal Caddesi üzerinde güvenlik önlemi aldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'den Taksim'de Meşaleli Yürüyüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement