MHP'den Hülya Avşar'a: O Seti Başına Yıkarız - Son Dakika
Güncel

MHP'den Hülya Avşar'a: O Seti Başına Yıkarız

Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde 'anne' rolünü oynayacak olan Hülya Avşar'a MHP'den çok sert tepki geldi.

04.03.2015 11:20  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Hülya Avşar'ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacak olmasına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. O setleri hesap sahiplerinin başına yıkarız, altından kalkamazlar. Herkes aklını başına alsın. " dedi.

"KENDİ ÇOCUĞUNA ANNE OLMAKTAN UZAK BİR TİPİN..."

Oyuncu Hülya Avşar'ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacağı belirtilmişti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Mustafa Pehlivanoğlu'nun aziz hatırasına saygısızlık yapılacağı iddialarına' ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "TRT'nin Türk sinemasının 100. yılı nedeniyle desteklediği 33 sinema filminden biri olan 'Veda Mektubu-Ankara Yazı'nda 1980 askeri darbesinde 22 yaşında idam edilen şehit ülküdaşımız Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatı ve idamın ardından ailesinin yaşadığı dramın beyazperdeye yansıtılacağı basına yansımıştır. Dönemin Başbakanı Erdoğan TBMM kürsüsünden şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu işine gelmeyen kısımlarını atlayarak okumuştu. İhtimaldir ki hükümetin arka bahçesi olan Tayyip Recep Televizyonu TRT işine geldiği gibi şehidimizin hayatını beyaz perdeye aktarmayı planlamaktadır. Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"ONA YAKIŞAN ROL BÖLÜCÜBAŞININ AKRABALARINI CANLANDIRMAKTIR"

Büyükataman, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

"AKP hükümetlerinin ihanet projelerine desteğini her fırsatta açıklayan Hülya Avşar'ın ya da yeni öğrendiğimiz ismi ile Ello kızı Malakan'ın TRT tarafından bu şekilde ödüllendirilmesi elbette sürpriz değildir ancak şehidimiz Pehlivanoğlu'nun annesi rolünün Ello kızı Malakan'a verilmesi elbette kötü niyetli bir yaklaşımdır. Ello kızı Malakan'a yakışacak rol aslında bölücübaşının akrabalarını canlandırması olacaktır. Olmazsa ihanetin diğer sac ayağını oluşturan çözüm paketi mucidi siyasilerin akrabaları da Ello kızı Malakan'ın canlandırabileceği rollerdir."

"HESABA KATMADIKLARI ŞEY..."

"PKK ve bölücübaşı ile uzun süredir pazarlık masasında oturan AKP hükümetinin genel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde ihanetlerine perde çekmek, gündem değiştirmek üzere piyasaya sürdüğü bu yeni oyun ile sözde kaybedecekleri milliyetçi muhafazakar oyları toparlamaya çalışmaktadır. Ancak hesaba katmadıkları bir husus şehidimizin kemiklerini sızlatacak ve ülkücü milliyetçileri de derinden yaralayacak bu hareketin ters tepeceğidir. Hesabının her şekilde sorulacağıdır."

"O SETİ BAŞLARINA YIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"

"Ülkücülerin neler çektiğini, ülkücünün çilesini romanlarda dahi okumayanlar, ülkücüleri anlamazlar. O dönemlerde biz mücadele ederken top peşinde koşanlar bizim mücadelemizi anlayamazlar. Kimse Milliyetçi-Ülkücü hareketin değerleri üzerinden hesap yapmaya kalkmamalıdır. O setleri hesap sahiplerinin başına yıkarız, altından kalkamazlar. Herkes aklını başına alsın. Türk milleti, Suriye'de vatan toprağını terk edenlere, ecdat yadigarına sahip çıkamayanlara, Ülkücüleri istismar etmeye kalkanlara 7 Haziran'da dur diyecektir."

MHP\'den Hülya Avşar\'a: O Seti Başına Yıkarız
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'den Hülya Avşar'a: O Seti Başına Yıkarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (74)

  • okan: mhpçiler maldır 60 32 Yanıtla
  • spatz: MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP.ŞEHITLERIMIZE HAKETTIR BU HULYA AVŞAR VATAN HAYININDEN BIRIDIR 51 20 Yanıtla
  • ASYA: Tek çare mhp artik yeter 38 26 Yanıtla
  • ela: MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP 39 21 Yanıtla
  • mehmet: sizin mhp bülücü ve köpek leri sembolize eden ırkçı gaddar zalim bir partidir, iyice araştırılsın mhp bülücü partinin içindekilerin allah aşkına birin suratı insan suratına benziyormu, ve hepsi ya rum ya yunan ya karadeniz rus yada güçmenlerdir. asıl türk efendi olur. bu yalakalıktan vaz geçin çünkü halklar allah cc nin katında kardeştir 18 33 Yanıtla
  • Çağlar haspolat : Hülya avşar birçok erkeğim diye geçinen erkekten daha delikanlıdır. 12 38 Yanıtla
  • HepO: Mhp den cacık olmaz diyecem ama yoğurt dökersek olur-))) 23 22 Yanıtla
  • AKILLIOLUN: Bunların ellerine fırsat geçse herkesin kafa tasını ölçer biçer türk olmayanları kılıçtan geçirirler yobaz geri kafalılar . . . birde RTE ye diktatör derler , diktatörün alası MHP . . . 13 31 Yanıtla
  • ANGARALI: HÜLYA AVŞAR SENİN OYNAYACAĞIN FİLMLER BELLİ. . . 36 8 Yanıtla
  • MUSTAFA: AÇIK AÇIK YAZIYORUM BU BİR PROVAKASYONDUR. HÜLYA AVŞAR BİR ÜLKÜCÜNÜN ANNESİNİ OYNAYAMAZ. BU ÜLKEDE İÇ SAVAŞ ÇIKSIN İSTİYORLAR. ÜLKÜCÜLERİ SOKAĞA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR. 37 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu
    19:47 TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu

    Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) mart ayı Meclis Toplantısı'nda, Trabzon'un gelişimi için talepler ve beklentiler dile getirildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, istihdamı artırıcı projelerin desteklenmesi, turizme yeni destinasyonlar kazandırılması, gastronomi turizmine katkı sunulması gibi konuların önemine vurgu yaptı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise seçim kampanyası süresince belediye başkan adaylarıyla görüşerek taleplerini ilettiklerini ve bu vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti
    19:35 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti. Ayaydın, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi ve seçilmesi durumunda yapacağı hizmetleri anlattı. Ayrıca, balıkçılar için modern bir barınak yapılacağı ve yöresel kıyafetli çocukların okul masraflarının karşılanacağı sözü verildi.

  • Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
    19:27 Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucunda fabrikada hasar meydana geldi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu üyelerini kabul etti
    19:25 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu üyelerini kabul etti

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üyesi Adam Smith ve beraberindeki üyeleri Ankara'da kabul etti. Bakan Fidan'ın kabulüne ilişkin paylaşım, Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapıldı. Görüşmede, Bakan Fidan'ın ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Rogers, Kıdemli Üyesi Smith ve beraberindeki üyelerle Ankara'da bir araya geldiği belirtildi.

  • Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi
    19:24 Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi

    Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin'in Haynan Adası'nda düzenlenen Boao Asya Forumu'nda Türkiye-Çin ilişkileri, Yeniden Asya Girişimi ve Asya'daki bağlantılık projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor
    19:23 Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor

    6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Ebrar Sitesi B Blok'ta 109 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklar SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mahkeme, tutuksuz sanık Mehmet Akif Özgüler'in adli kontrol kararını kaldırdı. Sanıklar, binanın yasalara uygun olarak yapıldığını savundu. Duruşma 13 Haziran'a ertelendi.


Advertisement