MHP'li Başkan Erdoğan'ı Karşılamaya Gitmeyecek - Son Dakika
Güncel

MHP'li Başkan Erdoğan'ı Karşılamaya Gitmeyecek

MHP\'li Başkan Erdoğan\'ı Karşılamaya Gitmeyecek

Demokratik Bölgeler Partisi'nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı il ziyaretleri çerçevesinde tavır aldı.

29.05.2015 11:50  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DBP'li belediye başkanlarının tavrına benzer biçimde MHP'li Adana Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, bugün Adana'ya ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gitmeyecek. Erdoğan da, bu nedenle belediyeye yapacağı ziyarete programında yer vermedi. CHP'li belediye başkanları ise Cumhurbaşkanı'nı illerine yaptıkları ziyaretler sırasında karşılama heyeti içinde yer almışlardı.

ERDOĞAN'IN ÜÇ STANDART ZİYARETİ VAR

Cumhurbaşkanı'nın il gezilerinde standart üç ziyaret yer alıyor. Bunlar valilik, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını ziyaret olarak sıralanıyor. Ancak DBP'nin tavrı nedeniyle Cumhurbaşkanı'nın il ziyaretlerinde belediye başkanlığına da ziyarette bulunması geleneği yıkılmıştı. Erdoğan; DBP'nin belediye başkanlarının karşılama heyetinde yer almaması tavrı nedeniyle Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin ve Van gezilerinde belediye başkanlıklarını ziyaret etmemişti.

CHP 'DEVLET GELENEĞİ' DEDİ

CHP ise devlet geleneklerini dikkate alarak, Erdoğan'a karşı il ziyaretleri çerçevesinde bir tavır almamıştı. Erdoğan, Çanakkale, Tekirdağ ve İzmir il ziyaretlerinde kendisini karşılamaya gelen CHP'li belediye başkanlarını ziyarete gitmişti.

MHP'Lİ BAŞKAN KARŞILAMAYA GİTMİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Adana'ya il ziyaretinde bulunacak. Erdoğan, saat 15:30'da 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek. Saat 16:15'te Adana Valiliği'ni ziyaret edecek olan Erdoğan, saat 17:00'de "Cumhurbaşkanı Adanalılarla Buluşuyor" etkinliği çerçevesinde İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek.

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, ziyaretin seçim öncesinde ve seçime yönelik olarak yapılması nedeniyle Erdoğan'ı karşılamaya gitmeyecek. Cumhurbaşkanı da, bu nedenle belediye başkanlığı ziyaretine programında yer vermedi. (Kaynak: Milliyet)





Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP'li Başkan Erdoğan'ı Karşılamaya Gitmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Alp türkmen: Başkan davranışın devlet geleneğine ve ülkücü terbiyeye uygun değil 4 18 Yanıtla
  • Antepli: Yine mi açılış?? Kaç yüz açılış varmış Adana'da???? Ne hizmet be))) 19 3 Yanıtla
  • fatsal: Bu ne ya nerde kaldı miliyeçiliniz bir daha mhp ye oy yok 7 13 Yanıtla
  • Antalya: Adana akp sow yapar yine.sözlü solcuların oyuna sükretsin yoksa mhp adana 3.parti 7 11 Yanıtla
  • TURAN: BAKİN İZMİR BELEDİYE BASKANİ NE GUZEL KARSİLADİ....BASKOMUTANİ KARSİLAYACAKSİN OLMASİ GEREKEN BU.... 7 10 Yanıtla
  • HACI HAMZA: MHP Lİ BAŞKAN GİTMEYECEKMİŞ ÇOK DA TIN.... 2 14 Yanıtla
  • MHP OLDU PKK HİÇ FARK YOK: HDP İLE MHP ARASINDA ZERRE KADAR FARK KALMAMIŞTIR 5 11 Yanıtla
  • TURAN: MHP OYLARİ BOLMEYELİM OYLAR AKP YE... 6 7 Yanıtla
  • Salih Has: Çok iyi. Birileri ayakta durmalı. 10 3 Yanıtla
  • İST: dinsizler birdirler biri kürt millyetçiliği biri kürt milliyetçiliği biride atatürk milliyetçiliği yapıyor ama 3 de birdir BÜYÜK TÜRKİYE YE KARŞI 4 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement