MHP'den Demirtaş'a: MHP Şerefsize Şerefsiz Der - Son Dakika
Güncel

MHP'den Demirtaş'a: MHP Şerefsize Şerefsiz Der

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Selahattin Demirtaş'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

04.08.2015 10:52  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin HDP'ye oy verenlere yönelik " İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp, AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun." sözlerine sert yanıt vermiş, "Seçmenimize küfür hakaret edene, bin misliyle aynen iade ediyorum. Seçim öncesi hırsızdan hesap sorarız deyip, seçim sonrası hırsızın sarayında zevki sefa sürenler midir şerefli olanlar? Şeref kavramını kullanmaya kalkmasınlar, hadlerini bilsinler." demişti.

Demirtaş'ın bu sözlerine ise MHP'den çok ağır bir tepki geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Selo bilmelisin ki; 46 yıllık şerefli mazisiyle MHP şerefsize şerefsiz, namussuza namussuz der. Dağdaki teröriste terörist diyemeyenlere şerefli mi diyecektik? Anasının eteğini giyip sokakta polis taşlayanlar kendilerini şerefli mi saymaktadır?" dedi.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada Demirtaş'a şu eleştirilerde bulundu:

"SELO NAMLI OĞLAN"

"Bölücü Terör örgütü PKK'nın saz heyeti olan partinin solisti Selo namlı oğlan Sayın Genel Başkanımıza laf yetiştirme gayretine girmiştir. Selo bilmelisin ki; 46 yıllık şerefli mazisiyle MHP şerefsize şerefsiz, namussuza namussuz der. Dağdaki teröriste terörist diyemeyenlere şerefli mi diyecektik? Anasının eteğini giyip sokakta polis taşlayanlar kendilerini şerefli mi saymaktadır? İstanbul'da 3. parti olmuş, terör örgütünün baskısı ve AKP ile 13 yıldır kol kola Kürt kökenli vatandaşlarımızı canından bezdirmek suretiyle silahların gölgesinde alınan oy ne ifade eder? Havuz sefasında iken ülkenin durumu ile ilgili ahkam kesen Selo'ya Kürt kökenli vatandaşlarımız kanmamaktadır. PKK-HDP asla Kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi değildir, olamaz. Ülkemizin Güneydoğusunda yaşayan Kürt kökenli vatandaşlarımız seçim döneminde partimize de ulaşarak sandık güvenliği ve kendi can güvenliklerinin olmadığını ifade etmişlerdir. Vatandaşı canıyla tehdit ederek alınan sonuç ne kadar sağlıklıdır?

"BUKELAMUN GİBİLER"

'PKK sizi tükürüğüyle boğar.' diyen Selo'nun partisinin milletvekili bir zamanlar DYP'nin anonsçusuymuş. Seçim otobüsünün üzerinde, " İmralı'yı basacağız, Apo'nun kellesini getireceğiz." diye anons yapan bu zihniyetin evrildiği nokta hayrete şayandır. Bukelamun gibi oldukları yerin rengini alan bu tiplerin ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Yarın da hangi tavrı sergileyecekleri, nereye kapak atacakları tahmin edilemeyecektir. Tahmin edilmesi zor olmayan, bunların hiçbirinin Türk milletinin tarafında olmadığı ve olmayacağıdır. Türkçe'yi doğru dürüst konuşamadığımızı da ifade eden zatın Türkçe sevdasını beğenmiş olsak da söylemleri yalan ve yersizdir. Dilerse devletimizin okullarında, halk eğitim merkezlerinde kendileri için Türkçe kursları mevcuttur, katılabilirler.

"ÖRGÜTÜN ETEKLERİ ALTINDA"

Terör örtünün etekleri altında siyaset yapanlar, milletvekili sıfatıyla bağdaşmaz. Bunlar milletimiz tarafından dikkate alınmaz. Kürt kökenli kardeşlerimiz Türk milletinin yeri dolmayacak değer ve emanetleridir. HDP'ye oy vermiş olan seçmenlerin de şehit haberleri geldikçe pişmanlıkları tarafımıza ulaşmaktadır. 'Kırk yıllık kani, olmazmış yani' diyerek HDP'nin değişmediğini kandan beslenen, terör yardakçısı olduğunu müşahede etmektedirler. Hiç kimse bizi, milletimizin tertemiz ve onurlu mensupları olan Kürt kökenli kardeşlerimizle ters düşüremeyecek, aramıza duvar öremeyecektir."

MHP\'den Demirtaş\'a: MHP Şerefsize Şerefsiz Der

Son Dakika Güncel MHP'den Demirtaş'a: MHP Şerefsize Şerefsiz Der - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (266)

  • Elazığ lı 23: Doğru söze ne denir ki bu sene oyum mhp ye 5 114 Yanıtla
  • türk kürt farketmez: mhp birdahaki seçimde hdp den daha az vekil çıkaracak o zaman bahçeliyi istifada kurtaramaz istanbul boğazından aşağı kendini atar ve şerefini kurtarır. 117 2 Yanıtla
  • Tendir: TEHLIKELI VE HAIN OLAN BAHÇELİ DELISINI YAKALAYA ÖDÜL VAR 109 8 Yanıtla
  • Realist: DELİ VARRRRRRR YAKALAYIN PISKEVUTCUYU 92 5 Yanıtla
  • nikiforov: Allahina kurban MHP 78 19 Yanıtla
  • Çorumlu: Yazık ya.kalkıp 6 milyon seçmenden özür dikeyeceklerine şu yaptıkları açıklamaya bakarmısın.. İç savaş için birilerinden talimat aldıkları be kadarda belli oluyor 88 2 Yanıtla
  • YAKAMOZ: sehitlerin kani uzerinden siyaset yapan mhp insallah barajin altinda kalir. 83 1 Yanıtla
  • C.türkmen: az önce degerli bir köşe yazarinin belirtmiş olduguna Göre mhp nin akp den hdp ye saldirma Kriminalize etme karşiliginda bir milyar Dollar aldigini bu parayi kendi aralarinda bölüştügünü bundan dolayi küfürü geçen rezillige başladiklarini belirtmiş arkasindaki zavalilarin dünyadan haberi yok vatan millet sakarya nidasiyla hopliyorlar 74 4 Yanıtla
  • Türk kürt: Bu etek isi pkkhdp ye baya yakisti yani tam kendilerini buldu bu etekliler. 1 77 Yanıtla
  • Bence: Kandile kimyasal atmalı 6 71 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement