Mhp, "Bizimle Yürü Manavgat" Konseriyle Coştu - Son Dakika
Yerel

Mhp, "Bizimle Yürü Manavgat" Konseriyle Coştu

Mhp, "Bizimle Yürü Manavgat" Konseriyle Coştu

MHP Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Bizimle Yürü Manavgat Konseri binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

01.06.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Bizimle Yürü Manavgat Konseri binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından Külliye Camii yanındaki miting alanında Bizimle Yürü Manavgat Konseri düzenlendi. Mustafa Yıldızdoğan, Zafer İşleyen, Aref ve Cıldız Tamnagesheva'nın sahne aldığı konsere MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP MYK Üyesi Selçuk Senirli, milletvekili adayları Doç. Dr. Mehmet Günal, Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Adem Uslu, Cafer Uyar, Tolga Alıcı, Alperen Erol, Neşe Gül, Hasan Bölücek, Turgut Bucak'la birlikte il ve ilçe yöneticileriyle binlerce vatandaş katıldı.

Konserde bir konuşma yapan MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, AK Parti iktidarıyla ülkenin her geçen gün ekonomik anlamda kötüye ve siyasal olarak ta bölünmeye doğru gittiğini söyledi. Türkiye'yi kötü gidişten sadece MHP'nin kurtarabileceğini kaydeden Başkan Karadağ, "7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle tek başına iktidara gelecek olan MHP, önce AK Parti'nin yaptığı tahribatı onaracak ve ardından huzurlu ve güvenli geleceğimizi sağlayacak" diye konuştu

MHP Antalya milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal'da yaptığı konuşmada, AK Parti'nin artık ülke için bir yük olduğunu ve ülke meselelerinin çözümünden ziyade kendisinin bir mesele haline geldiğini kaydetti. Türkiye'nin bir yangın yerine döndüğünü dile getiren Doç. Dr. Mehmet Günal, bütün sorunların çözümünün MHP'de olduğunu ifade etti.

Konseri izlemeye gelenler Aref'in yaptığı sihirbazlık gösterisini büyük bir şaşkınlıkla izlerken, Mustafa Yıldızdoğan, Zafer İşleyen ve Cıldız Tamnagesheva'nın okuduğu parçalarla coştu. Konser gece geç saatlere kadar sürdü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mhp, 'Bizimle Yürü Manavgat' Konseriyle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement