MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karakaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karakaya Açıklaması

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karakaya Açıklaması

"Anketlerde bizim oy oranımızı düşüre düşüre yüzde 27,8 olarak gösteriyorlar.

20.01.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, "Anketlerde bizim oy oranımızı düşüre düşüre yüzde 27,8 olarak gösteriyorlar. Bu demektir ki Allah'ın izniyle MHP Ankara'da Büyükşehir Belediyesini kazanacaktır" dedi.

Partisinin Kazan ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen "Değişime Adım Adım Katılım" programına katılan Karakaya, konuşmasında, çocukluk döneminin geçtiği ve ortaokulda yatılı okuduğu Kazan'ın ülkücü, milliyetçi fikrinin oluşmasındaki yerinin büyük olduğunu ifade ederek, "Hakikaten de Kazan benim kendimi tanıdığım, benliğimi bulduğum ve milliyetçi fikriyatımın oluştuğu yerin adıdır" ifadesini kullandı.

MHP'nin Ankara'da adaylarını en önce açıklayan ve sahada çalışan tek siyasi hareket olduğunu iddia eden Karakaya, "MHP nerede diyenler, MHP'yi görmek istemeyenlerdir. Son günlerde basında da yer aldı. Yapılan anketlerde bizim oy oranımızı düşüre düşüre yüzde 27,8 olarak gösteriyorlar. Bu demektir ki Allah'ın izniyle MHP, Ankara'da Büyükşehir Belediyesini kazanacaktır. 112 gündür sahadayız, Ankara'yı anlatıyoruz. Ankara'nın geleceğini anlatıyoruz. Ankara'nın 30 yıl sonrasının hayalini anlatıyoruz. Yüzde 52'si 30 yaşın altında olan Ankara'daki gençlerimize, çocuklara nasıl bir iş, AŞ imkanı oluşturacağımızı anlatıyoruz" diye konuştu.

Karakaya, Kazan Belediye Başkan adayı Fazıl Köremezli'nin 8 aydır projelerini anlattığını dile getirerek, "Ben buradan Kazan'ın bir öz evladı olarak, benliğini kişiliğini Kazan'da bulmuş biri olarak Allah'ın izniyle 30 Mart'ta Büyükşehir Belediye Başkanı olarak burada onun verdiği her söz benim sözümdür" değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından çeşitli partilerden MHP'ye katılanlara rozetlerini MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Başkan adayı Karakaya ile diğer partililer tarafından takıldı.

Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katıldığı programda, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da konser verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karakaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement