MHP Afyonkarahisar Milletvekili Parsak, İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Parsak, İftara Katıldı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Genel Merkez Hukuk Çalışma Grubu'nun iftar yemeğine katıldığı bildirildi.

29.06.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Genel Merkez Hukuk Çalışma Grubu'nun iftar yemeğine katıldığı bildirildi.

Parsak, yaptığı yazılı açıklamaya göre, MHP Hukuk Çalışma Grubu'nun önemli çalışmalara imza attığını ve partilerinin hukuksal çalışmalarına destek verdiklerini belirtti.

Oluşturulan MHP Hukuk Çalışma Grubu'nun geleneksel iftarının Ankara'nın Keçiören ilçesinde kurul üyelerinin tam kadro katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Parsak, şunları anlattı:

"Manevi atmosferin böylesi yüksek olduğu günlerde bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Ayrıca çalışmalarımızla ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bugüne kadar çok önemli çalışmalara imza attık. Grup üyelerimiz arasında son genel seçimlerde partimizin yüksek seçim kurulu temsilcisi ile temsilci vekili, 3 MHP MYK üyesi, 3 MHP merkez disiplin kurulu üyesi, Ankara il yöneticileri, ilçe başkanları ve bende ilk defa milletvekili olarak partimizin kademelerinde hizmet veriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Afyonkarahisar Milletvekili Parsak, İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement