Basketbol Hakemi Ebru Kuş Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Basketbol Hakemi Ebru Kuş Hayatını Kaybetti

Basketbol Hakemi Ebru Kuş Hayatını Kaybetti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde basketbol hakemliği yapan ve okuduğu ikinci üniversiteden mezun olan Ebru Kuş, evinde ölü bulundu.

26.05.2015 15:45  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde basketbol hakemliği yapan ve okuduğu ikinci üniversiteden mezun olan Ebru Kuş, evinde ölü bulundu. Kuş'un mezuniyet kepi ve cübbesi, tabutunun üzerine konuldu.

ANNESİ UYANDIRMAK İSTEDİ AMA ÇOKTAN ÖLMÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre, epilepsi hastalığı olduğu öğrenilen basketbol hakemi ve Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan 25 yaşındaki Ebru Kuş, önceki gün İstanbul'dan gelerek Bandırma'daki Çınarlı Mahallesi Ada Sokak'ta bulunan baba evine gitti. Gece, evdeki odasında uyuyan Ebru Kuş'u annesi, sabah saatlerinde uyandırmak isteyince, Kuş'un hayatını kaybettiği öğrenildi. Ebru Kuş'un cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANMADI

Kesin ölüm nedeni henüz açıklanmayan Ebru Kuş'un cenazesi, bugün Bandırma'ya getirildi ve Haydar Çavuş Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Genç yaşta yaşamını yitiren, çeşitli spor dallarıyla uğraşan ve dans tutkusu olan Ebru Kuş'un arkadaşları, yakınları ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

27 Mayıs 2015 Çarşamba günü (yarın) mezun olduğu ikinci üniversite olan Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki mezuniyet törenine katılamayan ve okul 2'nci olduğu öğrenilen Ebru Kuş'un tabutunun üzerine, giyemediği kepi ve cübbesi örtüldü. Tabutun üzerinde kep ve cübbeyi gören yakınları ve arkadaşları, duygusal anlar yaşadı.



TOPRAĞA VERİLDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, hakemler, sporcular ve çok sayıda yakının katıldığı cenaze töreninden sonra Kuş'un cenazesi Bandırma Şehir Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

ÖLMESEYDİ MAÇ YÖNETECEKTİ

Bandırma İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni ikinci olarak bitiren, çevresinde çok sevilen, sosyal etkinliklere liderlik yapan Ebru Kuş Pazartesi akşamı Bandırma'daki Banvit-Balıkesir DSİ Minikler maçını yönetecekti. Kuş'un vefatı üzerine karşılaşma iptal edildi.

CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR






Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Basketbol Hakemi Ebru Kuş Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • gül: Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin. 13 0 Yanıtla
  • sade vatandaş: ALLAH rahmet eylesin 12 1 Yanıtla
  • kmr gs: ışıklar içinde uyusun 1 5 Yanıtla
  • deli: Allah rahmet eylesin.. 6 0 Yanıtla
  • Ahmet üzünbürç: Bir melek saflığının gidiyorsun güzel insan 1 3 Yanıtla
  • HERŞEY VATAN MILLET IÇIN: Sonumuz õlüm... 3 0 Yanıtla
  • sabri dikdurmaz.: Kemalist din diye bir şey yok.Müslüman geçinen çakma müslümanlardan da hiçbirşey olmaz.Allah sadece camide değil heryerdedir. 2 0 Yanıtla
  • derin: hayat cahit sıtkı şiiriyle bir gün son bulacak...ne diyordu şair...uyudun uyanamadın olacak......... 2 0 Yanıtla
  • Alim hoca: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • yolcu: Allah rahmet eylesin sevenlerine bassalig 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement