Metro Şantiyesinde 19 Bin Lira Alacağı İçin Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Metro Şantiyesinde 19 Bin Lira Alacağı İçin Eylem Yaptı

Metro Şantiyesinde 19 Bin Lira Alacağı İçin Eylem Yaptı

Kartal'da çalışmaları devam eden metro şantiyesindeki vincin üzerine çıkan bir genç, 19 bin lira alacağı için eylem yaptı.

01.10.2014 18:08  Güncelleme: 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da çalışmaları devam eden metro şantiyesindeki vincin üzerine çıkan bir genç, alacağını tahsil etmek için eylemde bulundu.

VİNCİN ÜZERİNE ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Kaynarca'ya kadar uzanacak olan metronun duraklarından birisi olan Yakacık metro durağındaki şantiye alanında saat 15.00 sıralarında vincin üzerine çıkan Sinan Tortop, 19 bin liralık alacağı için eylem yaptı.

EYLEMCİ İSTEDİĞİNİ ALDI

Metro şantiyesinde 5 ay önce çalışma yapan bir firma ile kalıp işi yapan Sinan Tortop, yaklaşık 2 saat boyunca vincin üzerinden inmedi. Şantiyede çalışan işçiler tarafından yapılan ihbar üzerine polis ve itfaiye olay yerine gelirken, sağlık ekipleri de hazır bulundu. Polis gençle görüşmesine rağmen çabalarında başarılı olamadı. Bunun üzerine olay yerine uzlaştırıcı istendi. Uzlaştırıcı olay yerine geldikten kısa süre sonra ise firma ile yapılan görüşmeler çerçevesinde gencin alacağı taahhüt edildi. İkna olan Sinan Tortop, vinçten inerek polis merkezine götürüldü. Gencin yakını Celil Duran, "5 aydır alacağını tahsil edememişti. Buradaki çalışan firmaya kalıp işi yapıyordu. Firma yarın hesabına yatıracağını taahhüt edince aşağı indi" dedi.

Öte yandan gencin şantiyedeki eylemi nedeniyle çalışmalar da bir süreliğine durdu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Metro Şantiyesinde 19 Bin Lira Alacağı İçin Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement