Meteoroloji'den Kar ve Fırtına Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den Kar ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji, Doğu Anadolu'da akşam saatlerinde kar yağışı, Akdeniz'de ise şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu.

21.11.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu bölgesinde akşam saatlerinde kar yağışı, Akdeniz'de ise şiddetli fırtına bekleniyor. Meteoroloji 12 Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Erzincan, Erzurum, Ağrı ve Iğdır ile Iğdır'ın güney kesimlerinde bu akşam karla karışık yağmur beklendiği bildirildi.

Açıklamada, yağışların pazar gününün ilk saatlerine kadar bölge genelinde kar yağışı şeklinde devam edeceği kaydedildi.

Yetkililer, vatandaşları buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı.

AKDENİZ'DE FIRTINA

Meteoroloji ayrıca Batı Akdeniz ve Doğu Karadeniz'de fırtına, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden fırtına, doğuda ise kuvvetli fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor. Fırtınanın pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca, rüzgarın Batı Akdeniz'de, bu gece ve yarın sabah saatlerinde, kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına şeklinde esmesi, fırtınanın yarın öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.

KARADENİZ'DE ŞİDDETLİ SAĞANAK

Öte yandan, yarın ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, Rize çevrelerinde yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmin ediliyor. Rüzgarın da bölge genelinde kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, kuvvetli yağış ve rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Meteoroloji\'den Kar ve Fırtına Uyarısı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den Kar ve Fırtına Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • desperaldo: Akp ye laf yok baylar bayanlar diger hukumetleri de gorduk memleketti sattilar be... 10 15 Yanıtla
  • Hüseyin : AKP yandaşıyım bu ülkede yaşıyorum,her iki kişiden biriyim. 10 6 Yanıtla
  • isimsiz: Akp yi savunmaya devam edin adamlar kendine sarayda yaptılar başbakanlık sisteminide kaldırıp dikdatörlük dönemi başladığında görücem sizleri güç ne kadar fazla olursa insan o kadarda kör olur ALLAH sonumuzu hayreylesin. 3 7 Yanıtla
  • VATANDAŞ: yüzde elliyi görcek bi çapulcu çıkartın, bizde susalım! DEMİİİ 9 1 Yanıtla
  • Z.E.E.: Havada kar olması önemli değil kar yağınca Yolların durumu önemli 5 5 Yanıtla
  • Üzgünüm: Ankara pazar günü nasıl olacak acebaaa insallah kar yagmur yagmaz. Yeni aldigim elbisemi giycem 0 0 Yanıtla
  • 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı
    17:18 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Nevşehir'de başladı. Ankara, Konya, Mersin, Sivas, Kayseri ve Kırşehir'den birer takımın katıldığı müsabakalarda liderlik elde eden takım bir üst gruba terfi edecek. Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, organizasyonların eksiksiz olması nedeniyle TFF'nin Nevşehir'i tercih ettiğini belirtti.

  • İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı
    17:18 İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planında bulunan projeler için 4.2 milyar TL'lik iç borçlanma talebini meclisten onay aldı.

  • Muğla'nın Seydikemer ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    17:15 Muğla'nın Seydikemer ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, hakkında 11 yıl hapis cezası bulunan Ş.Y. isimli şahıs, İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şahıs, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

  • Batman'da Akademisyen-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi
    17:14 Batman'da Akademisyen-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

    Batman'ın Kozluk ilçesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Prof. Dr. Necmettin Sezgin önderliğinde gerçekleştirilen 'Akademisyen-Öğrenci Buluşması' etkinliğinde, Çayhan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelindi. Sezgin, öğrencilere toplumda iyi insan olma kavramı üzerine seminer verdi.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    17:14 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atamalar internet sitesinde yayınlandı.

  • Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı
    17:13 Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı

    Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Silifke Belediyesi'nde işten çıkarılan 30 işçinin durumunu protesto etmek için eylem yaptı. İşçilerin de katıldığı eylemde, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, belediye başkanlarına seslenerek işçilerin haklarını gözetmelerini istedi ve mücadelenin devam edeceğini belirtti.


Advertisement