İngiliz Basını: Mesut Berbat Bir Oyun Sergiledi - Son Dakika
Spor

İngiliz Basını: Mesut Berbat Bir Oyun Sergiledi

Mesut Özil'i Borussia Dortmund maçının en kötü ismi seçen İngilizler, yıldız futbolcunun Arsene Wenger'in sabrını taşırmaya başladığını dile getirdi.

17.09.2014 08:21  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu'nda gecenin diğer maçı Borussia Dortmund ile Arsenal arasında oynanırken, Alman ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı. Konuk ekipte karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 66. dakikada hocası tarafından oyundan alındı, yerini Santi Cazorla'ya bıraktı.

"BERBAT BİR OYUN SERGİLEDİ"

İngiliz basını Türk asıllı Alman futbolcuyu yerden yere vurdu. Daily Mirror gazetesi, 4 puanla en düşük notu verdiği oyuncuyu sahanın en kötüsü olarak gösterdi ve "Sahada yoktu, berbat bir oyun sergiledi" ifadelerini kullandı.

"50 MİLYON EURO'YA LAYIK DEĞİL"

The Guardian'da "Mesut Özil bir Dünya Kupası kahramanı olarak döndü ancak Hollywood sonu yok" başlığıyla yayınlanan haberde ise oyuncunun yokları oynadığı belirtilerek "Arsenal'in Alman yıldızı kendisi için ödenen 50 milyon euroya layık olduğunu artık göstermeye başlamalıydı ancak bunu başaramadı" değerlendirmesi yapıldı ve oyuncunun artık teknik direktör Arsene Wenger'in sabrını taşırmaya başladığına dikkat çekildi.


İngiliz Basını: Mesut Berbat Bir Oyun Sergiledi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiliz Basını: Mesut Berbat Bir Oyun Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .: evet berbattı 4 2 Yanıtla

Advertisement