Messi Mi, Ronaldo mu Tartışmalarına Ronaldinho da Katıldı - Son Dakika
Spor

Messi Mi, Ronaldo mu Tartışmalarına Ronaldinho da Katıldı

Messi Mi, Ronaldo mu Tartışmalarına Ronaldinho da Katıldı

Ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, Barcelona günleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

03.12.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona ile büyük başarılar yaşayan Ronaldinho, Katalan kulübünde forma giydiği günleri özlemle anıyor. Barcelona'ya transfer sürecini anlatan Ronaldinho, Lionel Messi içinse ayrı bir paragraf açtı. Katalan ekibine transfer olduğunda Messi'nin çok genç bir oyuncu olduğunu hatırlatan Brezilyalı oyuncu; "Messi'yi rezerv takımında sürekli izliyorduk. Gerçekten harika bir oyuncuydu. Hepimiz onu aramızda görmek istiyorduk. Bu yüzden teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dan, Messi'nin A takımla antrenmana çıkmasına izin vermesini istedik" dedi.

Arjantinli yıldız ile Cristiano Ronaldo'yu karşılaştırmayı da ihmal etmeyen Ronaldinho; "Ronaldo komple bir oyuncu. Ancak Messi daha iyi çünkü kimsenin sahip olmadığı bir sihri var" ifadesini kullandı.

Katalan kulübüne transfer olmadan önce, Manchester United ile anlaşmak üzere olduğunu da belirten Ronaldinho, eski başkan Sandro Rosell ile yakın dostluğu nedeniyle Barcelona'yı tercih ettiğini dile getirdi. Ronaldinho, 2003 - 2008 yılları arasında giydiği Barcelona formasıyla 2 La Liga ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Messi Mi, Ronaldo mu Tartışmalarına Ronaldinho da Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement