Meso'dan Ünlü'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Meso'dan Ünlü'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Meso\'dan Ünlü\'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar (MESO) yönetimi Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret etti.

28.07.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar (MESO) yönetimi Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'yü ziyaret etti.

MESO Başkanı Hasan Çelik, Başkan vekili Mustafa Emre Şenli, Denetim kurulu başkanı Mesut Şencan, Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yüksel, Ahmet Çağlar, Ali Erdal Şahin ve Osman Şeker, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Ziyarette Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü, son görev yeri olan Turgutlu'da 13 meslek odası bulunduğunu belirterek "Turgutlu da bulunan meslek odalarıyla güzel diyaloglar içerisinde bulunduk. İnşallah Turgutlu'da olduğu gibi Manavgat'ta bulunan meslek odalarımızla güzel diyaloglar içerisinde güzel projelere imza atacağız" dedi.

MESO Başkanı Hasan Çelik son zamanlarda Ülkemizde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek Manavgat'ın bir Turizm ilçesi olması münasebetiyle çok kırılgan bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'de ülkenin son günlerde ciddi bir sınavdan geçtiğini, bazı haberlerin farklı algılanması nedeniyle gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meso'dan Ünlü'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement