Mesajla İntihar Girişiminde Bulunan Kadının, Ömür Boyu Hapsi İsteniyor - Son Dakika
Güncel

Mesajla İntihar Girişiminde Bulunan Kadının, Ömür Boyu Hapsi İsteniyor

Mesajla İntihar Girişiminde Bulunan Kadının, Ömür Boyu Hapsi İsteniyor

Antalya'da eşine, "Çocuklarımla birlikte intihar edeceğim" diye yazdığı mesajı, tüp fotoğrafıyla WhatsApp'tan gönderen Nadire C.'nin ömür boyu hapsi isteniyor.

01.09.2015 11:42  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Gökhan Ceylan'a, 'Çocuklarımla birlikte tüpü açıp intihar edeceğim' diye yazdığı mesajı, tüp fotoğrafıyla WhatsApp'tan gönderen Nadire Ceylan hakkında, 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

FOTOĞRAFI GÖRÜNCE 112'Yİ ARADI

Antalya'da kendisini aldattığını iddia ettiği eşi 29 yaşındaki Gökhan Ceylan'la telefonda tartışan 28 yaşındaki Nadire Ceylan, 'Çocuklarımla birlikte tüpü açıp intihar edeceğim' diye yazdığı mesaja, cep telefonuyla çektiği tüp fotoğrafını da ekleyerek WhatsApp üzerinden gönderdi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde bir firmada çalışan Gökhan Ceylan, mesajı ve fotoğrafı görünce hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine Nadire Ceylan'ın oturduğu Kepezaltı'ndaki gecekonduya aynı anda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

"BENİ VE ÇOCUKLARIMI KURTARDINIZ AMA..."

Ekiplerin uyarılarına rağmen Nadire Ceylan kapıyı açmadı. İtfaiye ekiplerinin desteğiyle kapıyı kırıp içeri giren ekipler, oturma odasındaki anne Nadire Ceylan ile çocukları 11 aylık Turgut ve 5 yaşındaki Tuana'yı hemen ambulansa aldı. Muayene edilen Nadire Ceylan ile çocuklarının, ocakta açık tüpten kaynaklanan sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edildi. Gözaltına alınan Nadire Ceylan, "Beni ve çocuklarımı kurtardınız ama bu son olmayacak, çocuklarımla öleceğim." diye ifade verdi. Ceylan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'TASARLAYARAK ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS'

Antalya Cumhuriyet Savcılığı, Nadire Ceylan hakkında 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçundan iddianame hazırladı. İddianamenin kabul edilmesi üzerine Ceylan hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında hazır bulunan Nadire Ceylan suçsuz olduğunu savundu. 10 yıldır evli olduğunu anlatan Nadire Ceylan, "Kocamı çok seviyorum. Beni aldattığını düşündüğüm için olaydan 10 gün önce tartışmıştık. Olay günü de telefonda tartıştık. Eşim bana küfretti. Ben de intihar edeceğimi söyledim. İntihar süsü vermek için de tüpü açtım ve fotoğrafını çekip eşime WhatsApp ile gönderdim." dedi.

'OLAY KURGU'

Olaydan yarım saat sonra eve polisin geldiğini kaydeden Ceylan, kucağında çocuğu olduğu için kapıyı açamadığını söyledi. Kapıyı kırıp giren polislere de eşine öfkesinden dolayı "Beni kurtardınız ama bu son olmayacak" dediğini kaydeden Ceylan, "Ben gerçekten tüpü açmamıştım. Zaten açmış olsaydım, şu an ne ben ne de çocuklarım hayatta olurdu." dedi.

Duruşmaya müşteki sıfatıyla katılan Gökhan Ceylan ise eşi hakkında şikayetçi olmadığını söyledi. "Eşim benim ve çocuklarımın üzerine titrer. Kesinlikle şikayetçi değilim." diye konuştu.

Duruşma sonunda mahkeme, Nadire Ceylan'ın tutuksuz yargılanmasına karar verip tahliye etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mesajla İntihar Girişiminde Bulunan Kadının, Ömür Boyu Hapsi İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • nazli: benim kocamda beni aldatmisti ben naptim ne kadar kiyafeti varsa camasir suyu doktum kestim bilmem ne sonra esimin ailesine gittim oglunuz beni aldatiyor dedim ben kayinvalidem le anne kiz gibiyiz kayinpederimde oyle sagolsun bana destek ciktilar affettim mi evt affettim ama sureklide yuzune vurmadim daha sobra cunku yuzune vurdukca is dahada kotuye gider 31 2 Yanıtla
  • yagmur: kocada firlama biseye benziyor gozler felfecir bakiyor 21 4 Yanıtla
  • bicibici: tüplü intihara bayılırım kokusunu çok seviyorum 1 16 Yanıtla
  • Reyhan: Manyak karı sen geberde çocukların suçu ne 12 1 Yanıtla
  • Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı
    11:23 Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 157 şüpheli şahıs yakalandı. Uygulamalar sonucunda 5 gram kubar esrar ve 31 bin 000 adet makaron ele geçirildi. Ayrıca, alkol etkisi altında araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak suçlarından 21 kişiye idari para cezası uygulandı.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. C.G.Ç.'nin yağma, gasp, kasten yaralama ve oto hırsızlığı suçlarından 34 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı
    11:22 Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı

    Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Zanlılar, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve akşam saatlerinde maskeli olarak gelerek ateş etmişlerdi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla zanlılar yakalandı.

  • Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı
    11:22 Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı

    31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Başkan Demir, teşekkür konuşmasında Ardahan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı
    11:20 Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını alarak göreve başladı.


Advertisement