Meryem Uzerli: Kızımın Babası Beni Utandırıyor - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli: Kızımın Babası Beni Utandırıyor

Meryem Uzerli: Kızımın Babası Beni Utandırıyor

Ünlü oyuncu, kendisini kızıyla yüzüstü bırakıp kaçan Can Ateş'in birçok şirketi de 40 milyon TL dolandırdığı haberlerine "Kızımın babası olması beni utandırıyor" dedi.

31.03.2015 10:20  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meryem Uzerli'yi çocuğuyla yüzüstü bırakan Can Ateş'in birçok şirketi 40 milyon TL dolandırıp kaçtığı doğrulandı. Alacaklıları ünlü işadamının peşine düşerken güzel oyuncu, dert yandı: "Kızımın babası olması beni utandırıyor."

FOYASI ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu Meryem Uzerli ile yaşadığı aşk bir anda "işadamı" Can Ateş'in yıldızını parlatmıştı. Uzerli'nin gittiği her yerde Ateş'te onunlaydı. Meryem Uzerli "Tükenmişlik sendromu" yaşayıp Almanya'ya gidince Can Ateş'in foyası ortaya çıktı. Sigorta ve borsa danışmanlık uzmanlığı şirketi olan Ateş'in piyasayı dolandırdığı anlaşıldı.

PARALARI CEBİNE ATTI

Bu skandal, Ateş'in yurt dışına kaçmasıyla anlaşıldı. İşte tüm bu iddialardan sonra Can Ateş'in piyasayı en az 40 milyon TL dolandırdığı kesinleşti. İddialara göre, Ateş'in sahibi olduğu şirket yıllardır büyük sanayi ve ticari işletmelerin sigorta danışmanlığını yapıyordu.

Firma, işletmelerin sigorta ihtiyaçlarını belirleyip, sigorta şirketleri ile müşterileri adına milyon liralık pazarlıklar yaptı. Sonra da müşterilerinden primleri toplayıp sigorta şirketlerine yatırıyordu. Ancak, Ateş'in sigorta şirketine yatırması gereken paraları kendi cebine attığı ve daha sonra da Meksika'da bir tatil köyüne kaçtığı ortaya çıktı.

KIZIMI GÖREMEYECEK

Bir röportajında dert yanan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Can Ateş'in borsada işlem yapmak için kendisinden 3 milyon TL aldığını ve geri ödemediğini belirtti. Kızının babasının dolandırıcı olmasına ise "Kızım Lara'yı kesinlikle ona göstermeyeceğim. Çok pişmanım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli: Kızımın Babası Beni Utandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • BİZ DE SİZDEN UTANIYORUZ: fuhuşu çocuklarımıza gençlerimize normal bir şeymiş gibi gösterdiğiniz için. . . 33 4 Yanıtla
  • ahmet: Yazlklar. Olsun. Bizlere. Elin. Almanlna. Tirilyonlar. Kazandlrlyoruz. Bizde. Askeri. Ücrete. Talim 31 6 Yanıtla
  • misafir: Zinaya kılıf uydurmaktan utanmadin mı. 31 1 Yanıtla
  • Gundi kardeşlerim: Demekki herkesi çoçuğunun babası yapmayacaksın az biraz da olsa ilerisini düşün 20 2 Yanıtla
  • CENGİZ KARA: SİZLERE İYİ YAPMIŞ AZBİLE YAPMIŞ TÜM PARALARINIZI ALIP HATTA KAÇMASAYDIDA GÖZÜNÜZÜN İÇİNE BAKARAK YESEYDİ TAŞ ATIŞTA KOLUNUZMU YORULDU UFACIK REKLEMA DÜNYA PARA OH İYİ OLMUŞ SİZİ BELEŞÇİLER ADAMIN KIRALIYMIŞ 6 14 Yanıtla
  • Akapesever: Sence Türk milletini utandırıyorsun. 3 15 Yanıtla
  • zeynep: ya işte adamdan bi çocuk kaptın daha ne istiyon. . . . 8 8 Yanıtla
  • okan kol: koskaca plan yapan hürrem gerçek hayatta nerde kafa 10 3 Yanıtla
  • ,,,: Valla normal bir anadolu delikanlısıyle evlenmiyorsunuz, nerde kaşarlaşmış istanbul erkeğivarsa onunla evleniyorsunuz. bazı şeyler size müstehak oluyor 9 4 Yanıtla
  • tuğçe bölük: ayol iyi ki can ateş ortalıklarda yokmuş kaybolmuş 40 milyon tl ile. zaten çok korkunç ve sevimsiz bir tip ya meryem uzerli buna gerçekten mi aşık oldu, yoksa ihtiyaçtan mı beraber oldu? ayol korkunç ötesi korkunç, bir daha da piyasaya hiç çıkmaz inşallah 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement