Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'ın Adını Duyunca Dalga Geçti - Son Dakika
Magazin

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'ın Adını Duyunca Dalga Geçti

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç\'ın Adını Duyunca Dalga Geçti

Söyleşi için gittiği Kıbrıs'ta eski sevgilisinin de bir gün önce orada olduğu söylenen ünlü oyuncu, "Evet, duydum Murat Boz da buradaymış" diyerek kahkaha attı.

24.05.2015 13:45  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık bir yıldır setlerden uzak olan oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Boluğur'a kendisine ihanet ettiği için yılbaşında terk ettiği ama unutamadığı konuşulan sevgilisi popçu Murat Dalkılıç'la ilgili çarpıcı bir soru geldi. Bir öğrenci, Dalkılıç'ın bir gün önce Kıbrıs'ta konser verdiğini hatırlattı.

ADINI BİLE ANMADI

Beklenmedik bir yanıt veren Boluğur, Dalkılıç'ın sürekli adının karıştırıldığı ve rakip gösterildiği yakın arkadaşı Murat Boz'un adını bir kaç kez tekrarlayarak "Evet, evet duydum. Boz burdaymış değil mi? Boz konsere gelmiş" diyerek uzun uzun kahkaha attı.

DALGA GEÇİP KONUYU DEĞİŞTİRDİ

Bunun üzerine öğrenci "Bu bir tesadüf mü?" diye sordu. Boluğur da "Boz'un burada olması mı? Başka soru var mı?" diyerek gülmeye devam etti. Ünlü oyuncunun tekrar barışmak istediği iddia edilen Dalkılıç'ın adını bile anmaması ve dalga geçmesi tekrar bir araya gelmelerinin şimdilik sözkonusu olmadığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'ın Adını Duyunca Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR. DİKKAT EDELİM SEHİTLERİN AĞİNİ ALMAYALİM.....BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..ÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR.... 9 40 Yanıtla
  • davaro: Yediği hurmalar biyerini tırmaladıda mı gülüyon bide üniversite olcak sizin vereceğiniz detside söyleşiyide ilim irfan kalmamış 3 16 Yanıtla

Advertisement