Mert Aydın'ın Ailesi Polisin Bayramını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Mert Aydın'ın Ailesi Polisin Bayramını Kutladı

Mert Aydın\'ın Ailesi Polisin Bayramını Kutladı

Kars'ta kaçırıldıktan sonra öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın'ın ailesi, Emniyet personelinin yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen Polis bayramını kutladı.

15.04.2014 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta kaçırıldıktan sonra öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın'ın ailesi, Emniyet personelinin yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen Polis bayramını kutladı.

Mert Aydın'ın babası Yolcu Aydın ve akrabalarından oluşan 20 kişilik grup, bugün önce valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Aydın ailesi, Vali Yardımcısı Hakan Altan'a karanfil vererek tüm polis teşkilatının bayramını kutladı. Vali yardımcısı Hakan Altan da aileye başsağlığı dileyerek yaşanan bu olayların herkesi derinden yaraladığını, polis teşkilatının da gecesini-gündüzüne katarak failin bulunmasını sağladığını söyledi. Aydın ailesi daha sonra Kazımpaşa Polis Merkezi, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şubesinde çalışan, nöbet tutan, devriye gezen polislere karanfil verdi, çikolata ikram etti. Buradan İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı makamında ziyaret eden Mert Aydın'ın babası Yolcu Aydın, Bütün polislerimizin bayramını kutluyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bizlere yardımcı oldukları, katili buldukları için Allah yardımcıları olsun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Hepsinin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da Mert'in acısını yüreklerinde taşıdıkları için bu sene Polis Bayramını kutlamadıklarına işaret ederek Mert'i hiçbir şey geri getiremez. Hepimiz evlat sahibiyiz. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kars her zaman birlik içinde yaşamayı başarmış bir şehir. Bu nedenle Kars'ı tekrar güzel şeylerden bahsedilen bir şehir haline getirmemiz gerekir diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mert Aydın'ın Ailesi Polisin Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement