Mersin Polisinden Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Mersin Polisinden Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin Polisinden Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kaçakçı ve uyuşturucu tacirlerine yönelik Mersin merkez, Erdemli ilçesi ve Hatay’da düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı.

16.10.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kaçakçı ve uyuşturucu tacirlerine yönelik Mersin merkez, Erdemli ilçesi ve Hatay'da düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin merkez, Erdemli ilçesi ve Hatay'da düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, 7 bin paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 23 adet fişek ele geçirdi. Sigaralar rafların arkasına yapılan özel bölmelerde ele geçirildi. Operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri merkez Akdeniz ilçesine bağlı Adanalıoğlu Mahallesi'nde bir eve düzenlediği operasyonda, 51 kilogram esrar maddesi, 1 adet pompalı av tüfeği, 9 adet av fişeği ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 20 kişiyle ilgili adli tahkikat sürüyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin Polisinden Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement