Mersin'de Tenis Senior Türkiye Klasman Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Tenis Senior Türkiye Klasman Turnuvası Sona Erdi

Mersin\'de Tenis Senior Türkiye Klasman Turnuvası Sona Erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda09-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Mersin'de yapılan Tenis Federasyonu Senior Türkiye Klasman Turnuvası sona erdi.

20.10.2014 14:41  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda 09-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Mersin'de yapılan ve 65 bayan 135 erkek sporcunun katılımıyla yapılan Tenis Federasyonu Senior Türkiye Klasman Turnuvası sona erdi.

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü kortlarında yapılan turnuvaya, Mersin, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, İskenderun, Balıkesir, Kocaeli, Edirne ve Niğde takımları katıldı. Bayanlar 4 tek ve 1 çift kategorilerinde, erkekler ise 6 tek ve 3 çift kategorilerinde karşılaştılar.
10 günlük turnuva sürecince toplamda 150 maç yapılırken, kıyasıya mücadeleler yaşandı. Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonu kayıtlarına göre 2014 yılı sonu itibariyle erkekler senior tenisinde 35+tekler klasmanında 1595 puan, 45+tekler klasmanında ise 1305 puan ve yine bayanlar senior tenisinde 35+tekler klasmanında 1355 puan ve 40+tekler klasmanında ise 3344 puan alarak kulüpler bazında 1'nci olmayı başardı.
Turnuvada dereceye giren Mersinli sporcular aldıkları puanlarla Senior Türk Tenis Milli Takımı'na seçilerek 2015'de Antalya'da yapılacak Dünya Senior Tenis Şampiyonası'na katılacaklar.
Turnuvanın ödül töreninde konuşan Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Birol Gelbul, turnuvanın büyük önemi olduğunu belirterek, "Senior tenisinin orta ve üzeri yaştaki insanların hem sağlıklı yaşam adına, hem de yeni arkadaşlıklar ve çevre edinme adına büyük önemi vardır. Örnek olarak şu an diğer şehirlerden Mersin'imize gelen misafir sporcularımızın her türlü zahmetlere katlanıp buralara kadar gelip bizlerle tanışmaları ve şehrimizi ziyaret etmeleri gibi örnekler verebiliriz. Bu turnuvaya sporcu ve misafirleri ile birlikte yaklaşık 600 tenis severde seyirci olarak ilgi göstermiştir. Bu turnuvaya katılan sporcularımıza, turnuva Başhakemi Ferdat Şara ve ekibine ayrıca emeği geçen herkese, bu turnuvada ve bütün faaliyetlerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorumuz Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Gelbul, daha sonra turnuvada dereceye giren sporculara kupa ödüllerini verdi.
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Tenis Senior Türkiye Klasman Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement