Mersin'de 100 Kişi İftar Yemeğinden Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Mersin'de 100 Kişi İftar Yemeğinden Zehirlendi

Mersin\'de 100 Kişi İftar Yemeğinden Zehirlendi

Mhp'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, dün Erdemli Sahil Parkı'nda iftar daveti verdi.

18.07.2014 17:32  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, dün Erdemli Sahil Parkı'nda iftar daveti verdi. İftar davetine katılanlardan 100 kişi sabah kalktıklarında rahatsızlanarak mide bulantısı ve ishal şikayetiyle Erdemli Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Acil servis bir anda hastalarla dolarken, birçoğu ayakta yapılan tedavilerinin arından taburcu edildi. Bazı hastalara ise serum bağlandı. Çoğunluğu çocuklardan oluşan hastalarda yapılan ilk tetkiklerde gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Hastaneye başvuranların, dün akşam Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği iftar yemeğinde çıkan 'Kadın budu köfte' yemeğinden zehirlendiği iddia edildi.

Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yahya Efe, mide bulantısı ve ishal şikayeti ile hastane aciline 100 kişinin başvurduğunu belirterek, "Ağır hasta bulunmuyor. Acile gelen vatandaşların çoğunluğu ayakta tedavi edildi. Çok az kişiye ise tedbir amaçlı serum bağlandı " dedi.

Efe ayrıca, gıda zehirlenmesi ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü, Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bilgi verildiğini ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin de şikayete konu yemek numunelerini alarak tahlile gönderdiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 100 Kişi İftar Yemeğinden Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement