Deniz Baykal İle Mevlüt Çavuşoğlu'nun Görüşmesi Merak Uyandırdı - Son Dakika
Güncel

Deniz Baykal İle Mevlüt Çavuşoğlu'nun Görüşmesi Merak Uyandırdı

TBMM Genel Kurulu'nda CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun baş başa görüşmesi merak konusu oldu.

22.12.2014 15:22  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun TBMM Genel Kurulu'nda CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın yanına giderek baş başa görüşmesi merak konusu oldu.

AYAKÜSTÜ SOHBET MERAK UYANDIRDI

TBMM Genel Kurulu'nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinin son gününde Genel Kurul çalışmalarına katılan CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile sohbet etti.

GÖRÜŞME 10 DAKİKA SÜRDÜ

Genel Kurul salonunda CHP'li milletvekillerinin oturduğu sıralarda CHP'li milletvekilleri ile ayaküstü sohbet eden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, daha sonra Deniz Baykal'ın yanına oturdu. İkilinin merak uyandıran görüşmesi yaklaşık 10 dakika sürdü.

Deniz Baykal İle Mevlüt Çavuşoğlu\'nun Görüşmesi Merak Uyandırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Baykal İle Mevlüt Çavuşoğlu'nun Görüşmesi Merak Uyandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 2 Toprak: İkiside Antalya Milletvekili. Konu Antalyadır. 9 0 Yanıtla
  • Hakkı Yörük: Her iki kişi Antalya Millet Vekilidir. Deniz bey herhalde Antalya ilindeki yeril bir sorun ile ilgili konuşuyordur. 5 0 Yanıtla
  • Cuvaldız: Capkınlık Konusuyorlardır :) 3 1 Yanıtla

Advertisement