Menez: Lucas Brezilyalı Olmasa Psg'de Oynayamazdı - Son Dakika
Spor

Menez: Lucas Brezilyalı Olmasa Psg'de Oynayamazdı

Menez: Lucas Brezilyalı Olmasa Psg\'de Oynayamazdı

Franısz futbolcu, PSG'den ayrıldığı için pişman olmadığını ve PSG'nin sadece yabancı oyunculara değer verdiğini belirtti.

23.09.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milan'ın hücum oyuncusu Jeremy Menez, Paris Saint Germain'in transfer politkasını eleştirdi ve Fransız ekibin kadrosunda bulunduğu dönemde kendisine haksızlık yapıldığını belirtti.

Menez, yaptığı açıklamada "PSG beni Roma'dan 8 milyon avro ödeyerek 2011 yılında transfer etti. İlk iki sezon  son seneme göre iyi işler çıkarttım.  İstatistiklere baktığınız zaman önemli anlarda rol aldığımı görürsünüz. 2013 yılındaki şampiyonlukta Lyon'a attığım golle şampiyonluğu kazandırdım. Bu yüzden kötü olduğuma inanmıyorum." dedi.

"TWITTER VEYA INSTAGRAM'IM YOK DİYE..."

Lucas'ın iki sezonda 3 gol atabildiğini sözlerine ekleyen Menez, "O 40 milyon avroya alındı ve Brezilyalı. Bugünlerde PSG forması giyiyorsanız yabancı oyuncu olmanız önemli. Ben Fransızım. Parisliyim. Twitter veya Instagram adresim yok. Güzel fotoğraflar paylaşmıyorum. Reklamlarda oynamıyorum. Ben böyle biri değilim.  Ama bu kulübümü sevmediğim anlamına gelmesin." dedi.

Menez, 110 kez giydiği PSG forması ile 19 gol kaydetmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Menez: Lucas Brezilyalı Olmasa Psg'de Oynayamazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement