Menemen Belediyespor Taşkın'a Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor Taşkın'a Sahip Çıktı

Menemen Belediyespor Taşkın\'a Sahip Çıktı

Menemen Belediyespor yönetimi, pazar günkü Ofspor maçından sonra istifa edebileceğini açıklayan Teknik Direktör Taner Taşkın'a sahip çıktı.

17.10.2014 11:19  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor yönetimi, pazar günkü Ofspor maçından sonra istifa edebileceğini açıklayan teknik direktör Taner Taşkın'a sahip çıktı.

"Menemen'de değer görmüyorum" diyen Taner Taşkın'ı kesinlikle bırakmayacaklarını belirten İdari Menajer Mehmet Aslan, "Onunla sonuna kadar yola devam edeceğiz. Yönetim olarak Taner Taşkın'ın daima yanındayız. Dış mihrakların kulübümüzü karıştırmasına ve hocamızı üzmesine asla izin vermeyiz" dedi.

Taner Taşkın yönetiminde birçok başarıya imza attıklarını dile getiren Mehmet Aslan, "Yıllar sonra Taner Taşkın'la 2'nci Lig'e yükseldik. Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'e birçok oyuncu verdik. Hocamızın yaptıkları ortada. Onunla çok daha ileriye gideceğiz" diye konuştu. Menemen Belediyespor'u karıştırmak isteyenlerin olduğunu iddia eden Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hocamız, dışarıdan gelen haksız ve kasıtlı eleştirilere kulaklarını tıkasın. Futbolcularımız da kesinlikle bu kişileri ciddiye almasın. Yönetim olarak hepsinin destekçisiyiz." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor Taşkın'a Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement