Mendo's Dünya Markalarını Ayağınıza Getiriyor - Son Dakika
Güncel

Mendo's Dünya Markalarını Ayağınıza Getiriyor

Mendo\'s Dünya Markalarını Ayağınıza Getiriyor

Dünyaca ünlü markaların en trend çoraplarıyla siz de kıyafetlerinizi buluşturmak ister misiniz?

09.11.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya markalarını bir araya getiren Mendo's'un bünyesinde bulunan çoraplar hem gündüz hem gece her tür kıyafet ve ayakkabı ile kullanılabilecek şıklıkta ve iddiada.

Bu sezon Mendo's bünyesinde bulunan Calvin Klein, Emporia Armani, Levante, Taubert markalarına ait çoraplarla kadın ve erkeklerin ayaklarına renk geliyor. Kalite ve rahatlıktan vazgeçmeyenlere özel, Mendo's bünyesinde bulunan bu çoraplar spor ve şık kıyafetlerinizi tamamlarken ayaklarınızı koruyor.

AYAKLARA GELEN ŞIKLIK

Mendo's bünyesinde bulunan Calvin Klein, Emporia Armani markalarına ait çoraplarla bu sezon erkekler de modayı yakından takip edecek. Çizgili, baklava dilimli desenleri ve erkeklerde görmeye alışık olmadığımız renklerle takım elbiselerin ve spor kıyafetlerin altında erkekler şıklıklarını konuşturacak. Yumuşak ve nefes alan bir dokuya sahip olan rahat, sıkmayan, terletmeyen Calvin Klein spor kadın çorapları ise yumuşak dokusuyla ayakları sararken şıklıktan ödün vermiyor.

Siyah, kahve, gri, krem, bordo gibi geniş renk yelpazesine sahip Levante külotlu çoraplar ise iddialı özgür kadınlara hitap ediyor. İster spor ister şık olun, her güne uygun alternatifleriyle bu çoraplar, rahatlıktan ödün verdirmiyor. Çiçekler, puantiyeler, baklava dilimleri, zebra ve leopar baskıları en göze çarpan modeller olarak dikkat çekiyor.

Desen kullanımına ağırlık verilmeden çizgili ve düz çoraplar ile sade bir şıklık yakalamak isteyen kadınlara ise Taubert çorapları sunuluyor. Yumuşacık polar kumaşıyla dokunma hissine keyif katan bu çoraplar, soğuk havalarda kadınların en büyük kurtarıcısı olurken, elbise ve eteklerin tamamlayacısı oluyor.

Mendo's bünyesinde bulunan çoraplar rahatlık ve kaliteyi bir arada sunarak, evde otururken bile şık olunabileceğini kanıtlıyor. Gökkuşağı kadar çeşitli renkleri ve yumuşak dokusuyla kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi çoraplar, en seçkin markaların bir arada bulunduğu Mendo's mağazalarında satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mendo's Dünya Markalarını Ayağınıza Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement