Mendil Satan Suriyeli Çocuğun Namaz Fotoğrafı Herkesi Hüzünlendirdi - Son Dakika
Güncel

Mendil Satan Suriyeli Çocuğun Namaz Fotoğrafı Herkesi Hüzünlendirdi

Sokakta mendil satarken ara verip kartonun üzerinde namaz kılan çocuğun fotoğrafı, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

31.08.2015 16:42  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da mendil satan Suriyeli çocuğun fotoğrafı herkesi duygulandırdı. Türkiye'deki Suriyeli mültecilerin sayıları gün geçtikçe artarken, yoksulluk içinde büyüyen Suriyeli çocuklar da ekmek parası kazanmak için sokaklarda mendil satıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN FOTOĞRAFI OLDU

Yoksulluk ve zor şartlar içinde yaşayan Suriyeliler'den sadece biri olan bu çocuk, gören herkesi duygulandırdı. Çevredekiler tarafından fotoğrafı çekilip yayınlanan Suriyeli çocuğun bu hali kısa sürede sosyal medyanın en çok paylaşılan fotoğraflarından biri oldu.

İşte o fotoğraf...

Mendil Satan Suriyeli Çocuğun Namaz Fotoğrafı Herkesi Hüzünlendirdi

Son Dakika Güncel Mendil Satan Suriyeli Çocuğun Namaz Fotoğrafı Herkesi Hüzünlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (255)

  • Roni: Allah korkusu daha biz çocuk iken bize aşılanıyor. Biz büyüyünce bir yanımızda Allahın varlığını tartışmaya kalkınca ya korktuğumuz için Allahın varlığını savunuruz yada küfür ederiz. Sizdede o korku olduğu için ya küfür edersiniz yada olmayan birşeyi savunmaya kalkarsınız. Din ve Allah inanışı ve korkusu bulaşıcı bir hastalık gibidir. Kuşaktan kuşağa bulaşır ve böylece 100 lerce sene devam eder. Bundan kurtulmanın tek yolu yeni nesile bu inanışı ve korkuyu aşılamamaktir. Yeni nesile bu kadar Kuran kursu yerine başka alanlarda kurslar verilse yeni nesil daha sağlam be sağlıklı yetişir ve ülke ile toplum daha çok ve çabuk gelişir. Gun gelecek benim yazdıklarım anlaşılacak ama daha o güne çok çok zaman var. 8 69 Yanıtla akli: Dinsiz olduğun belli .Saygı duy Bari 23 1 Oflu61: Arkadasım bu dediklerin doğruysa ben Namazdan ben oruçtan ben zekattan ne zarar görebilirim ki sonuçta NAMAZI spor say orucu diyet say Zekatı yardımlaşma say gitsin ama benimki doğruysa sen neyi ne saycan 12 2 durakoğlu: Sen israilden yazıyor heralde. Kefere seni. 12 1 Sevda: Bir bilseydin böyle yazmazdın... 11 1 Selim: kafirler için de cehennem var... Az sabret con con ... Senin gibiler çok olacak orda ... Aziz deden de orda ... Çok tanıdığın olacak ... Beraber güneşlenirsiniz ... Azcık!!! Bronzlaşırsın... 9 1 Oflu61: Benim inancımdan dolayı yanmanı istemem doğru yolu bulursun inşallah 1 0
  • Roni: Bu toplum Allahın var olmadığını en az 200 sene sonra anlayacaktır. Bu toplum çok gerici bir toplum. Allah Mallah hepsi fantazi. Öleceksiniz ve kaybolacaksınız. Gerçekler bu malesef. Insanoğlu Ölüm ve ebediyen kaybolmaktan korktuğu için Allah ve öbür dünya diye bir fantazi ortaya çıkarmış. 3 58 Yanıtla Kontragerilla: Ya ALLAH (amenna)varsa sen ne halt edecen 21 2
  • Mrt : Bırakın pislik Arapları Başımıza bela oldular 1 45 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın
    10:39 Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek.

  • Afşin Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Verecek
    10:38 Afşin Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Verecek

    Kahramanmaraş'ın Afşin Belediyesi, esnafların kaldırıma bıraktıkları eşyaların kaldırılması için 1 Mayıs 2024 tarihine kadar süre verdi. Yeni yönetmelik ile kaldırımların rahat kullanılması ve esnafın ürünlerini sergilemesi amaçlanıyor.

  • Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor
    10:37 Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor

    Bilecik'in Söğüt ilçesinde temizlik çalışmaları kapsamında en çok kullanılan çöp konteynerleri bol köpüklü sularla yıkanarak tekrar kullanıma uygun hale getiriliyor. Bu düzenli temizlik çalışmaları sayesinde kötü koku yayılması önlendiği gibi konteynerlerin uzun süre kullanımı da sağlanıyor.

  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı
    10:34 Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı

    Van'da aç kalan 2 tilki, İpekyolu ve Bahçesaray kırsalındaki yerleşim yerlerin yakınlarında yiyecek aradı. Kış mevsimin etkili olduğu kentte en çok kar yağışı Bahçesaray ve İpekyolu kırsalında yaşandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı kentte aç kalan tilkiler, yerleşim yerlerine yakın alanlara inip yiyecek arıyor.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.


Advertisement