Menderes'in Başkanı Soylu'dan Bisikletçilere Müjde! - Son Dakika
Yerel

Menderes'in Başkanı Soylu'dan Bisikletçilere Müjde!

Menderes\'in Başkanı Soylu\'dan Bisikletçilere Müjde!

19-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Az Bilinen Antik Kentler Turunun son ayağı Menderes ilçesinde gerçekleştirildi.

24.04.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Az Bilinen Antik Kentler Turunun son ayağı Menderes ilçesinde gerçekleştirildi. Menderes ayağının sponsoru olan Menderes Belediyesi tarafından karşılanan bisikletçiler Belediye Başkanı Bülent Soylu'dan hediyeler ve destek sözü aldı.

Turun son günü olan 23 nisanda Özdere Kalemlik kamp alanından hareket eden pedallar Ametbeyli, Claros Antik Kenti ve Değirmendere güzergahından geçtikten sonra Menderes'te sona erdi. Cumhuriyet Meydanı'nda Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından karşılanan bisiklet konvoyu başkana hediyelerini sundu. Turun sorumlularından Dr. Serhat Ferrahi Değimli, tura katılan bütün bisikletçiler adına Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Menderes Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bisikletçilere hatıra değeri taşıyan hediyeler dağıtan Soylu, bir de önemli müjdeler verdi. Önümüzdeki sene de bisikletçileri ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade eden Bülent Soylu; "Menderes'te önemli parkurlar var. Bu yerleri değerlendirmek lazım. Bisiklet parkurlarını daha kullanışlı hal getirmek için çalışmalar yapacağız. Menderes'in Bisikletçiler için bir cazibe merkezi olmasını istiyoruz. Bu bağlamda bisiklet tutkunlarına desteklerimiz sürecek. Modern parkurlarımızla Menderes'libisikletseverlerin kullanabileceği alanlar oluşturacağız" dedi.

BİSİKLETÇİLERE ÖZEL PROJE

Planladıkları projeler arasında bisiklet yollarının da olduğunu belirten Menderes Belediye Başkanı Soylu, "Daha önce planladığımız projeler arasında bisiklet yolları da ar. Bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımız yollarda araba çapma riski olmadan bisiklet sürebilecek. Yapacağımız projeler ile daha bir çok dalda sporculara destek olmayı planlıyoruz. Sağlıklı bireyler yetiştirmek için sporun önemini unutmamalıyız" diye konuştu. Soylu, yapılan başarılı organizasyon için bisiklet turuna katılan bisikletseverlere ve turu teşekkür etti.

Turun bitmesi ile birlikte dağılan bisikletçiler Cumaovası'ndan İZBAN ile devam ederken kalan bisikletçiler Menderes Belediyesi tarafından tahsis edilen çadır kampında konakladı. Kampta kalan bisikletçiler sabah evlerine gitmek üzere yola çıktılar.

Bilindiği üzere Az Bilinen Antik Kentler Turu bu sene Alper Güngör Anısına yapılıyor. 19 Nisanda başlayan tur, Urla-Klazomenai, Ildır-Erythrai, Sığacık-Teos, Ürkmez-Lebedos, Ahmetbeyli-Clarosgüzergahında gerçekleşerek 23 Nisan'da Menderes'in merkezinde sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes'in Başkanı Soylu'dan Bisikletçilere Müjde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement