Gündoğdu: İsrail'in Çocukları Kurşunlarla Susturduğu Bir Vahşet Var - Son Dakika
Güncel

Gündoğdu: İsrail'in Çocukları Kurşunlarla Susturduğu Bir Vahşet Var

Gündoğdu: İsrail\'in Çocukları Kurşunlarla Susturduğu Bir Vahşet Var

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Bugün Gazze'de, medeniyet kavgasının, terörist devlet İsrail'in çocukları kurşunlarla susturduğu bir vahşet var." dedi.

17.07.2014 03:34  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Bugün Gazze'de, medeniyet kavgasının, terörist devlet İsrail'in çocukları kurşunlarla susturduğu bir vahşet var. Biz mazlumlar adına, ümmet adına tarafız" dedi.

Gündoğdu, Memur-Sen Çankırı İl Temsilciği tarafından Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 1961 Anayasası ile vesayetin kurumsallaştığını belirterek, Memur-Sen'i vesayeti ortadan kaldırmak için kurduklarını söyledi.

Türkiye'nin miladının 2010 referandumu olduğunu ifade eden Gündoğdu, şöyle konuştu:

"O güne kadar devletin milleti ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğü ile başlayan ama bu devletin Türkiye Cumhuriyeti devleti değil vesayetçi bir devlet olduğunu biliyoruz. 10 yılda bir millete haddini bildirdiği o devlet geleneğini, referandumda yüzde 58 evetle döndürdük. Bugün yeni Türkiye'den yeniden büyük Türkiye'ye doğru yol alıyoruz."

Gündoğdu, referandumda ölüleri de kaldırıp kendileriyle "evet" diyen bazı kesimlerin gezizekalılarla Taksim'de kol kola girmesi ve 17 Aralık'ta küresel operasyonun içinde özne olması ve dershanelerin okullara dönüştürülmesine kızgınlığın camileri ahıra dönüştürenlere sempatiye dönüştüğünü kaydetti.

-Cumhurbaşkanlığı seçimi-

Cumhurbaşkanlığına Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olduğu takdirde kıyamet kopacağını ifade edip, küresel operasyonun tertip edildiğini savunan Gündoğdu, şöyle devam etti:

"İçine yolsuzluğu da sufle olarak koydular. Yetimin malına kim göz koyarsa Allah belasını versin ama toplumun hassas olduğu yolsuzluk üzerinden ağaların savcılarıyla bu milletin geleceğini değersizleştirmeye çalışanlar, kayıt dışı siyasetle, uluslararası faiz lobisiyle iş tutanlar bu milletin nazarında yer edinemezler. Cumhurbaşkanlığı seçimi yeni değişiklikler getirecek. Mevcut anayasanın 104. maddesine göre, cumhurbaşkanı başkomutan. Anayasanın niteliklerinin koruyucusu. Anayasada belirtilen sosyal, demokratik ve hukuk ülkesi ifadeleriyle bir sorunumuz yok ama tanımsız laikliğin Sütçü İmam'ın üniversitesinde başörtülü kızları bile nasıl sürgün ettiğini çok iyi biliyoruz. Halkın seçtiği cumhurbaşkanı devlet karşısında halkını koruyacaktır."

Gündoğdu, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını Amerika'nın, İsrail'in, Almanya'nın, İngiltere'nin, siyonistlerin, paralelcilerin ve millete rağmencilerin istemediğine işaret ederek, Başbakan Erdoğan'ın, " Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu" gibi bunların hedefinde olduğunu savundu.

-İsrail'in Gazze'ye saldırıları-

Gazze'de İsrail'in yaşattıklarının bir vahşet olduğunu dile getiren Gündoğdu, "Bugün Gazze'de, medeniyet kavgasının, terörist devlet İsrail'in çocukları kurşunlarla susturduğu bir vahşet var. Biz mazlumlar adına, ümmet adına tarafız" diye konuştu.

İftar programına, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Memur-Sen Çankırı İl Temsilcisi Ali Solak, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündoğdu: İsrail'in Çocukları Kurşunlarla Susturduğu Bir Vahşet Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement