Memur Sen'den Teröre Tepki Eylemi - Son Dakika
Güncel

Memur Sen'den Teröre Tepki Eylemi

Memur Sen\'den Teröre Tepki Eylemi

Memur Sen Samsun İl Temsilciliği, hain terör saldırılarını lanetlemek için eylem düzenledi.

08.09.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Samsun İl Temsilciliği, hain terör saldırılarını lanetlemek için eylem düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı tramvay durağı yanında düzenlenen eyleme çok sayıda sendika üyesi katıldı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Memur Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, "Bugün Iğdır'da şehit edilen polislerimizi, önceki gün Dağlıca'da şehit edilen askerlerimizi ve daha önce kanlı terör sebebiyle hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Terörü lanetlediklerini belirten Güneysu, "Ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, ister PKK, ister IŞİD, isterse DHKP-C'den gelsin teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. 7 Haziran 2015 Milletvekilleri Genel Seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizliği, kirli emelleri ve alçakça planları için kullanan terör örgütleri, masum insanları hedef seçmiş ve katliamlara başlamıştır. İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, yeniden büyük Türkiye'yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir" diye konuştu.

Okunan basın açıklamasının ardından sendika üyeleri hep birlikte dualar ederek şehitlerin ruhuna Fatiha okudular. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur Sen'den Teröre Tepki Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement