Memur Sen'den Erdoğan'a Açık Destek - Son Dakika
Politika

Memur Sen'den Erdoğan'a Açık Destek

Memur Sen\'den Erdoğan\'a Açık Destek

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'nin düzenlediği iftar yemeğinde, sendikanın Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına tam destek verdiklerini belirtti.

16.07.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'nin düzenlediği iftar yemeğinde, sendikanın Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına tam destek verdiklerini belirtti.

Spilos Hotel'de verilen iftara Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve sendika üyeleri katıldı. Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Gazzelilerin İsrail'in saldırıları nedeniyle sahurlarını bombalarıyla, iftarlarını şehadetleriyle yaptıklarını söyledi. Gazze'de yaşanan katliama seyirci kalmamak ve katil devlet İsrail'in saldırılarını durdurmak için gerekli girişimleri başlattıklarını ifade eden Sofuoğlu, İsrail'i protesto eden, Filistinlilere destek mitinglerine herkesin katılmalarını istedi. Ayrıca Sofuoğlu, Memur-Sen olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına tam destek verdiklerini belirtti.

Türk devlet geleneğinde bu zamana kadar ilk defa bu milletin başındaki devlet başkanını seçeceğini kaydeden AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, şöyle konuştu: "Önümüzde 10 ağustos gibi önemli bir süreç var. Artık 10 Ağustos'ta milletin iradesinin hakim olacağı, sandıklarda milletin vereceği oy neticesinde devlet başkanı ilk defa seçilecek. Bu makama oturacak şahsın 10 dil bilmesine gerek yok, mazlumların sadece savunucusu olacak bir dili varsa işte cumhurbaşkanı budur. Gezi parkından bir başladı, balyoz evveliyatı, yok Ergenekon operasyonları, yok 17 Aralık operasyonları. Herkes ne hikmetse büyüyen Türkiye'nin önünü kapatmak, bu ülkeyi büyüten lider Recep Tayyip Erdoğan'a ayak oyunları yapmak için ve alaşağı etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama milletimiz hamdolsun bu ayak oyunlarına müsaade etmedi. Artık bundan sonraki dönem zirve dönemidir. Artık önümüzdeki süreçte hep beraber yapmamız gereken mazlumların dostu, zalimlerin hasmı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk seçilen Cumhurbaşkanı yapmak. İnşallah hedefe yürüyeceğiz. İlk hedefimiz ilk seçilmiş devlet başkanı Recep Tayyip Erdoğan. Allah hepimizin yardımcısı olsun." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Memur Sen'den Erdoğan'a Açık Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement