Meltem Cumbul Omzuna Çarpan Sürücüye Dava Açtı - Son Dakika
Magazin

Meltem Cumbul Omzuna Çarpan Sürücüye Dava Açtı

Meltem Cumbul Omzuna Çarpan Sürücüye Dava Açtı

Ünlü oyuncu, taksiden inerken omzuna çarpıp kaçan sürücüye dava açarak ilk duruşmada "Yere düşüp yaralandım ve sürücü kaçtı." dedi

04.07.2015 14:13  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meltem Cumbul bir taksiden inerken omzuna çarpıp kaçan sürücüye dava açtı. İlk duruşmada ifade veren Cumbul, "Sol omzuma çarpınca yere düşüp yaralandım ama sanık olay yerinden kaçtı" dedi.

'TAKSİRLE YARALAMA' SUÇUNDAN DAVA AÇILDI

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, geçtiğimiz aylarda ticari bir taksiden inerken arkadan gelen bir aracın omzuna çarpmasıyla yere düşerek yaralanmıştı. Ancak sürücünün olay yerinden kaçması üzerine Cumbul şikayette bulundu. Cumbul'a çarpan aracın sürücüsünün tespit edilmesiyle 75 yaşındaki Mihail K. hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında şikayetçi Meltem Cumbul ve sanık Mihail K. ile taraf avukatları hazır bulundu.

"FARKETSEYDİM MELTEM CUMBUL'LA İLGİLENİRDİM"

Sanık Mihail K. savunmasında kazayı olay anında hiç fark etmediğini belirterek, "Fark etseydim kesinlikle durarak Cumbul ile ilgilenirdim" dedi.
Olaya ilişkin emniyete çağrıldığında izletilen görüntülerden kendisinin kullandığı aracın suça karıştığını anladığını söyledi. Sanık Mihail K. ifadesinde, Cumbul'un dikkatsiz davrandığını öne sürerek, "Görüntüleri incelediğimde, şikayetçinin dikkatsiz bir şekilde ticari taksinin sol kapısından inip yola çıktığı ve aracımın arkasından aracıma çarptığı, bu olaydan benim bir kusurum olmadığını anladım.

"ZARARI VARSA İSPATLASIN"

Görüntülerden benim kusurumdan değil müştekinin kusurundan olduğu bellidir. Olayla ilgili benden tazminat gideri bulunmadı. Zararı var ise maddi zararın ispatlanması şartıyla ödemeye hazırım. Beraatime karar verilmesini istiyorum" diye konuştu.

Şikayetçi Meltem Cumbul ise ifadesinde sanığın kendisine çarptıktan sonra bilerek kaçtığını öne sürdü.

"SANIK HIZLI BİR ŞEKİLDE GELİP SOL OMZUMA ÇARPTI"

Cumbul ifadesinde, "Olay günü bindiğim ticari taksi beni indirmek için durduğunda aracın sağ tarafı inmeye müsait değildi. Aracın solundan yolu kontrol ederek indim. Yolda sanığın aracının benim bulunduğum araçtan çok geride bulunduğunu gördüm. Yolun sağ tarafını kontrol ederek geçişe başladım. Sanık aracıyla hızlı bir şekilde gelip, benim sol omzumdan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşüp yaralandım. Olay sırasında sanığın aracı hızlıydı. O sırada bizim aracımızı sollayıp geçmesi de bence trafik kurallarına aykırıydı. Sanığın aracı bana çarpacağı sırada ani bir refleksle kendimi geriye attım. Bu nedenle aracın bana daha fazla zarar vermesine engel oldu. Zararım giderilmedi. Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılsın" dedi.

Ara kararını açıklayan mahkeme, kazanın meydana geldiği olay yerinde keşif yapılmasına ve tanıkların çağrılmasına karar verdi.


Son Dakika Magazin Meltem Cumbul Omzuna Çarpan Sürücüye Dava Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Cokcok: Önce arabadan inmeyi öğrenin ünlüsünüz diye kimse ekstra özen göstermiycek sizlere 17 1 Yanıtla
  • Fatih: Hem suçlu hem güçlü diye buna denir helal olsun. 12 0 Yanıtla
  • Hande: Bu Ünlüler kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorm ünlüsünüz diye herkes size ayrı bir ilgi alakamı göstermesi lazım? Ne olmuş yani çarptıysa utan ya 75 yaşında adam. Yere düşmüş müş vah vahh ne itici bi kadın Allah çirkin şansı vermiş işte bunuda adam edip ünlü Yaptılar sokakta görsen suratına bakmazsn 10 0 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: bence Soldan inerek trafik kurallarını ihlal ettiği için ve kazaya sebep olacak bir davranış sergilediği cumbula dava açılmalı 10 0 Yanıtla
  • Özdemokrat: Sağdan trafik olan ülkede soldan inilmez. artistlik yapma! 9 0 Yanıtla
  • YPG___ PYD: Parası bitmiştir bunun 7 2 Yanıtla
  • yılmaz vuran: Uf olmuş öpeyimde geçsin.. 6 1 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: Soldan inemezsin böyle bir uygulama yok kendini ne zannediyorsun 5 1 Yanıtla
  • coni: kim nereye çarpmadıki sen omuz derdindesin 6 0 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: hem trafik kurallarını alt üst et hemde adamdan şikayetçi ol 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement