Mehmet Çerçi'den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Çerçi'den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Mehmet Çerçi\'den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Yunus Emre Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi, doktor meslektaşlarının ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

14.03.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunus Emre Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi, doktor meslektaşlarının ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Kendisi de tıp doktoru olan Mehmet Çerçi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Türkiye'de ve Manisa'da gece gündüz demeden, zor şartlarda, olağanüstü gayretlerle hizmet eden bütün sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramını" kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Dr. Çerçi, mesajında şunları söyledi: "Her şeyin başı sağlık, sağlığımız vazgeçemeyeceğimiz temel haklarımızdan bir tanesi. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini insana hizmet ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin amacı, birikimleri ve eğitimleriyle insanımızı daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, hastaları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak olduğu gibi sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaları için bilinçlendirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, sağlık hizmetleri alanında emeği geçenleri saygıyla anıyor, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle, tüm doktor meslektaşlarımın ve bu alanda görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Çerçi'den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement