Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor maçının ardından Medicana Sivasspor Başkanı Otyakmaz Bugün taraftarımıza galibiyet yaşattırmak istemiştim ama maalesef olmadı Sergen Yalçın basın toplantısına katılmadı Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, son dakikada alınan 1 puanın sevindirici olduğunu belirterek, Milli maç arasından sonra ligi yeniden iyi bir başlangıç yapacağız dedi.

31.08.2015 00:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor maçının ardından

Medicana Sivasspor Başkanı Otyakmaz Bugün taraftarımıza galibiyet yaşattırmak istemiştim ama maalesef olmadı

Sergen Yalçın basın toplantısına katılmadı

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, son dakikada alınan 1 puanın sevindirici olduğunu belirterek, Milli maç arasından sonra ligi yeniden iyi bir başlangıç yapacağız dedi.

1-1 sona eren karşılaşma bitiminde açıklamalarda bulunan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bugün taraftarımıza galibiyet yaşattırmak istemiştim ama maalesef olmadı. Hatta az kalsın maç gidiyordu. Gerçekten karşımızda iyi hazırlanmış bir ekip vardı. Koşan mücadele eden, bizi oynatmamaya çalışan. Kendisi de oynamaya çalışan bir ekip vardı. Son dakika golüyle 1 puanı almış olduğumuz bizim için sevindirici. Sivasspor bu değil. Her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da bu olayı aşabilecek kalitede bir takım. Ama henüz tam ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum. Milli maç arasının bize iyi geleceğini ve devre arası bu önümüzdeki hafta Priştine ile yapacağımız Cumhuriyet kupası karşılaşmasında iyi bir hazırlık karşılaşması olacak ve lige ikinci defa iyi bir şekilde başlamayı planlıyoruz dedi.

Sivasspor'da göreve kısa süre önce getirilen Teknik Sorumlusu Mustafa Altındağ basın toplantısına katılırken, Sergen Yalçın ise yer almadı. Altındağ galibiyet istediklerini ama başaramadıklarını belirterek, Bugünkü maçta galibiyet bekliyorduk. 3 puan almak istiyorduk. Olmadı. Rakibimiz bizden daha çok mücadele etti. İstekliydi. Biz de istekliydik ama çok pas hataları yaptık. İstediğimiz oyunu oynayıp tempoyu yakalayamadık. Yeni gelen oyuncularımız var. Daha henüz uyum içerisinde olamadık. O arkadaşlarımız da katıldığında daha iyi olacak. Sivasspor'un kapasitesi belli. İyi oyunculardan kurulu. Bu havayı yakalamamız gerekiyor. Bunun için iyi çalışıp, eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağımıza inanıyorum. Çünkü oyuncu kapasitemiz buna elverişli. Bizim bir galibiyete ihtiyacımız var. Oyuncularımızın da kendine güveni artacak. Bu havayı yakalamak için önümüzdeki milli maç boşluğu iyi değerlendirirsek, Sivasspor daha iyi olacaktır dedi.

Osmanlıspor'da ise Mustafa Reşit Akçay'ın tribüne gönderilmesi nedeniyle yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir basın toplantısına katıldı.

Bugün galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Hüseyin Cimşir, İyi bir mücadele ortaya koyduk. Takım olarak Galatasaray maçından sonra bu maç bizim için zor maçtı. Oynayan herkesi, sonradan oyuna girenleri tebrik ediyorum. Kazanmamız gerken bir maçtı ama berabere kaldık. Deplasmanda alınan bir puan bizim için sevindirici. Takım olma yolunda ilerliyoruz dedi. Son dakikada yaşananlarla ilgili olarak ise, Bu tür şeyler futbolun içerisinde var diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement