MEB Özel Okullar İçin Teşvik Almaya Hak Kazanan Öğrencileri Açıkladı - Son Dakika
Güncel

MEB Özel Okullar İçin Teşvik Almaya Hak Kazanan Öğrencileri Açıkladı

MEB Özel Okullar İçin Teşvik Almaya Hak Kazanan Öğrencileri Açıkladı

Özel okullar için teşvik almaya hak kazanan öğrenci ve okulların listesi Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesinde yayınlandı.

01.09.2014 17:38  Güncelleme: 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) internet sitesinde özel okullar için teşvik almaya hak kazanan okul ve öğrencilerin listesini açıkladı.

BAKANLIK AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2014-2015 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri ile destek alacak özel okulların "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

LİSE ÖĞRENCİLERİNE 3 BİN LİRA DESTEK VERİLECEK

Eğitim öğretim desteği için 180 bin 637 öğrenci ve 4 bin 361 kurum başvurmuştu. Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan özel okulların ve öğrencilerin isimleri bakanlığın resmi internet sayfasında açıklandı.

Okul öncesi özel kurumlara gidecek öğrencilere 2 bin 500, özel ilkokullara gidecek öğrencilere 3 bin, özel ortaokul ve liselere gideceklere yıllık 3 bin 500, temel liselere ise 3 bin lira eğitim öğretim desteği verilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MEB Özel Okullar İçin Teşvik Almaya Hak Kazanan Öğrencileri Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • M.TUNA: ADALETSİZLİK DİZ BOYU. . . . . . Eğitim sistemi yaz boz tahtası, Okulların isimlerinin önüne Anadolu lisesi yazdık, olduda bitti maaşallah. . . Geçen seneler SBS, bu sene TEOG, bunlar ne kadar adil. . Bugün İstanbul'da , Ankara'da daha doğrusu Elit öğretmenler nezaretinde , özel okullarda 8. sınıfı bitirmiş bir öğrenci ile Kars'ın , Erzurumun bir ilçesinde 8. sınıfı bitirmiş bir öğrenciyi aynı SBS veya şimdiki adı TEOG' da yarıştırmak Allah'tan revamıdır. Ya MEB, , gözünü seveyim , Allah rızası için bir sene olsun bari almış olduğunuz kararın arkasında durun. Bu teşvik işi başlı başına bir muamma, çünkü Anayasanın eşitlik ılkesi resmen ihlal edilmiştir. Her Türk vatandaşı ayırt edilmeden bu haktan yararlandırılmaydı , yada böyle bir uygulamadan vazgeçilmeliydi. . . 7 0 Yanıtla

Advertisement