Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nde Genel Kurul Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nde Genel Kurul Heyecanı

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği\'nde Genel Kurul Heyecanı

Beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybeden ve organları ile 4 çocuğa ikinci bir hayat veren 6 yaşındaki oğlu Ali Utku Yücel anısına kurduğu ‘Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği’ ile ilk genel kurul heyecanı yaşayan Kemal Yücel, yeniden başkanlığa seçildi.

18.08.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybeden ve organları ile 4 çocuğa ikinci bir hayat veren 6 yaşındaki oğlu Ali Utku Yücel anısına kurduğu 'Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği' ile ilk genel kurul heyecanı yaşayan Kemal Yücel, yeniden başkanlığa seçildi.

Gazeteci Kemal Yücel, beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybeden 6 yaşındaki oğlu Ali Utku Yücel anısına kurduğu, 'Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği' çatısı altında ilk genel kurul heyecanını yaşadı. Yeniden başkanlık görevine seçilerek güven tazeleyen Yücel, "Çocukların yüzü gülsün diye onlar için umut ışığı olacağız" dedi. Dernek binasında gerçekleştirilen kongreye tek liste ile gidilirken, Yücel'in hazırladığı liste güven oyu aldı. 20 Şubat 2014 tarihinde kurulan dernek çatısı altında çok güzel ve örnek çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Kemal Yücel, "Her bir çalışma, çocukların yüzünde bir tebessüme dönüştü. Kimi zaman kimsesiz ve koruma altındaki çocuklara, kimi zaman da hasta yatağında hüzünlü gözlerle bakan yavrularımızın acılarını paylaştık" diye konuştu.

Oluşturulan yeni yönetimle birlikte yeni ve örnek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayan Yücel, bunun bir yol ayrımı olmadığının da altını çizdi. Yücel, konuşmasını şöyle sürdürdü, "Derneğimizde hiyerarşik bir yapı yok. Her bir yöneticisi, üyesi ve gönüllüsü yönetimde söz sahibidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Yeni proje ve çalışmalara hep birlikte imza atacağız."

Divan Başkanlığı'nı Yasin Aytaç'ın yaptığı kongre sonrası yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; "Semra Dağdemir, Burhan Karataş, Gülderen Otmanoğlu, Hatice Ağaçdalı, Hürriyet Hudavent Altay ve Ercan Aslanel."

KARATAŞ'A ANLAMLI PLAKET

Yeni yönetim kongreye katılanlara tanıtılırken, derneğin yapmış olduğu çalışmalara katkı ve destek sunanlar da unutulmadı. Ramazan Bayramı kapsamında lösemili çocuklar için hayata geçirilen ve onlara bayramlık alınmasını öngören projeye katkıları nedeniyle Burhan Karataş'a teşekkür plaketi verildi. Karataş'a plaketini Dernek Başkanı Kemal Yücel takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nde Genel Kurul Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement