Matso Başkanı Boztaş'tan Kaymakam Günlü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Matso Başkanı Boztaş'tan Kaymakam Günlü'ye Ziyaret

Matso Başkanı Boztaş\'tan Kaymakam Günlü\'ye Ziyaret

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret etti.

01.08.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'yü ziyaret etti.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'yü MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akar, Hüseyin Özgür Taşar, Hüseyin Akın, Murat Oğuz Öncel ile Meclis Üyesi ve Hesapları inceleme Komisyonu Başkanı Baykal Özden ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Günlü'ye, oda çalışmaları ve ilçe ekonomisi ile ilgili bilgi verildi. Manavgat ekonomisinin turizm ağırlıklı olduğuna belirten Boztaş, ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek için yaptıkları çalışmalar konusunda da bilgi veren Boztaş, İlçede Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Başkan Botaş, OSB ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve gelinen son noktayla ilgili vererek kurum olarak hazırladıkları raporu Kaymakam Günlü'ye sundu.

Geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan ve MATSO tarafından yaptırılacak olan Turizm Fakültesi hakkında bilgiler veren Başkan Boztaş, Ağustos ayı içerisinde resmi temel atma töreni planladıklarını söyledi.

Manavgat'tan önce görev yaptığı Manisa'nın Turgutlu İlçesinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını anlatan Kaymakam Günlü, ilçenin gelişmesi için benzeri çalışmaları Manavgat'ta gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti

MATSO'nun çalışmalarını inceleme fırsatı bulduklarını kaydeden Günlü, bir şehrin gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek MATSO'nun ilçenin gelişmesinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Ziyaret sonunda Başkan Boztaş, Kaymakam Günlü'ye çiçek ve Manavgat'ın yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi ve hazırlamış oldukları raporları takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso Başkanı Boztaş'tan Kaymakam Günlü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement