Matso Başkanı Ahmet Boztaş; - Son Dakika
Yerel

Matso Başkanı Ahmet Boztaş;

Matso Başkanı Ahmet Boztaş;

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), EMITT Turizm Fuarı’nda stant açarak ilçenin tanıtımını gerçekleştirdi.

29.01.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), EMITT Turizm Fuarı'nda stant açarak ilçenin tanıtımını gerçekleştirdi. Açılışa MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Fuarda ilçenin tanıtımına yönelik ziyaretçilere Manavgat'ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD'leri dağıtıldı. MATSO'nun Manavgat- Side standında 3 gün boyunca açık kalacak.

MATSO standı kalabalık bir ziyaretçi ağırladı

"HEDEFİMİZ İÇ PİYASADAKİ TURİST SAYISINI YÜZDE 25 ARTIRMAK""

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yapılan tanıtımın bölge turizmine katkı sağlayacağını söyledi. EMİTT Fuarı'nın turizm iç piyasasındaki önemine dikkat çeken Boztaş, iç piyasada katkı sağlamak amacıyla EMİTT Fuarı'na katıldıklarını ifade etti. Manavgat bölgesindeki turizmcilerin iç piyasada otellerde yüzde 10 civarında yerli misafir ağırladıklarını kaydeden Boztaş;"İç turizmde yaklaşık yüzde 10 civarında pazar payımız var. Turizmcilerimiz, yerli misafir oranlarını yüzde 10 oranından yüzde 25'lere çıkarmayı hedefliyorlar. Kurum olarak biz de bu orana katkı sağlamak amacıyla EMİTT Fuarı'nda stant açarak bölgemizin tanıtımını gerçekleştirdik." dedi.

Bu sene Rusya krizinden kaynaklanan pazardaki eksikliği, iç piyasada ve Avrupa pazarında tamamlamayı planladıklarını aktaran MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, amaçlarının bölge destinasyonlarını tanıtarak, iç pazara ve Avrupa pazarına katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. Manavgat ve Side bölgesinin Almanya'dan sonraki ikinci büyük pazarın Rusya olduğunu sözlerine ekleyen Boztaş, şunları kaydetti: "Bu sene kaynaklanan Rusya krizinden sonra bu açığımızı Avrupa pazarında ve iç piyasasında tamamlamayı hedefledik. İç turizm için EMİTT Fuarı da çok önemli. Manavgat ve Side destinasyonumuza katkı sunmak için Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak buradayız. Fuarda ziyaretçilere ilçemizi ve bölgemizi tanıtan haritalar, hazırlamış olduğumuz tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD'leri dağıtıyoruz. Fuarda standımızı yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Türkiye genelindeki kaymakamlar, belediye ve oda başkanları ile çok sayıda turizmci ziyaret etti. Tanıtım çok güzel ve verimli geçiyor" dedi.

MATSO'nun Manavgat standını CHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konyaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve TUROFED Başkanı Osman Ayık ve çok sayıda tatilci ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso Başkanı Ahmet Boztaş; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement