Masum Türker Şehitleri Andı - Son Dakika
Güncel

Masum Türker Şehitleri Andı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

18.03.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Türkiye'nin kaderinin Çanakkale'de değiştiğini söyleyerek şehitlerin ruhunu yad etmek için Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ettiğini açıkladı. DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Türkiye'yi kuranlar hırsızlık yapmadı, yolsuzluk yapmadı, şehit oldu gazi oldu. Bu nedenle atalarımızı anmak geleceğimizi daha iyi kurmamıza yardımcı olur" dedi.

Kırım'daki gelişmelerden örnekler veren DSP Genel Başkanı Masum Türker, aynı oyunun Türkiye'de de oynanmak istendiğini savunarak "Kırım'da ilk önce özgürlük ilan ettiler, bugün de o özgürlüğü iptal edip Rusya'ya bağladılar. Türkiye'de de hem hükümet hem de ana muhalefet bu oyunun peşinde. Ana muhalefet partisi başkanı dün bunu Tunceli'de ilan etti. Bunu çok iyi görmek lazım. Türkiye ciddi bir yol ayrımında. Türkiye'nin bölünmesi için hükümeti yönetenler ve parlamentodaki muhalefet partileri elinden geleni yapıyor" diye konuştu.

GAZETECİLERİ SUÇLADI

Ana muhalefet partisi ve onları destekleyen kimi yazarların yorulmadan oyları almaya çalıştıklarını belirten Türker, "Bugün Sözcü Gazetesi'nde Emin Çölaşan'ın yazdıkları Türkiye'nin geleceği için karanlıklara yol alan bir söylemdir. Melih Gökçek'in seçildiği tarihte yarışanlar SHP ve CHP idi. İkisinin çarpışmasından Melih Gökçek çıktı. Ama ne yazık ki Türkiye'de güvendiğimiz ve saygı duyduğum bir gazeteci bile bu işi DSP-CHP çatışması olarak göstererek insanları korkutmaya çalışıyor" dedi.

İzmir'de Konak, Menemen, Çiğli, Aliağa, Bornova, Güzelbahçe, Foça gibi bir çok ilçede birinci parti durumuna geldiklerini belirten DSP Genel Başkanı Masum Türker, "İzmir halkı İzmirlilerin suyunu mahvetme kararını imzalayan Aziz Kocaoğlu'nu da değiştirecek. Aziz Kocaoğlu Göldes'teki Nikel tesislerine onay vermekle yalnız İzmir'i değil Aydın ve Manisa illerini de etkileyerek su ihtiyacının ortaya çıkmasına neden olaca" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Masum Türker Şehitleri Andı - Son Dakika


Advertisement