Maski'den Çiftçilere Büyük Hizmet - Son Dakika
Güncel

Maski'den Çiftçilere Büyük Hizmet

Karacabey Belediyesi, Atatürk Kültür Parkı içerisinde bulunan göletteki köprülerin sayısını ikiye çıkarttı.

07.07.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Ali Özkan'ın üzerinde titizlikle durduğu park, yapılan icraatlarla ilgi görmeye başlamıştı.

Vatandaşlar tarafından sıkça kullanılmaya başlanan parka yönelik bazı taleplerde gelmeye başladı. Özellikle parka dolaşmaya gelen vatandaşların ortalama 1 kilometre uzunluğundaki gölet çevresini dolaşmak zorunda kaldıklarını belirtmesi üzerine Başkan Ali Özkan Destek Hizmetler Müdürlüğüne ikinci bir köprü yapılması talimatını verdi.
Karacabey Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan yeni demir köprü önceki gün Kültür Park'ta ki yerine monte edildi. Çalışmaları inceleyen Başkan Ali Özkan köprünün parkın genel konseptine uyumlu olmasına dikkat edildiğini ve boyama işleminin yine parka yakışır şekilde olacağının altını çizdi. Göreve geldikten sonra söz konusu parkın adeta üzerine titrediklerini ve gösterilen ilgi alaka neticesinde parkın atıl durumdan kurtulduğunu sözlerine ekleyen Özkan parkın günümüzde aktif olarak kullanılan bir mekan olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Öte yandan vatandaşların alışveriş yapabilmesi içinde bir büfenin Kültür Parkta inşa edildiği açıklandı. Çay, su, meşrubat gibi ihtiyaçlara cevap verecek olan bu büfede birkaç gün içinde hizmete gireceği kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maski'den Çiftçilere Büyük Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement