Masiad'dan 6.geleneksel Potansiyel İş Kadınları Fuarı - Son Dakika
Yerel

Masiad'dan 6.geleneksel Potansiyel İş Kadınları Fuarı

Masiad\'dan 6.geleneksel Potansiyel İş Kadınları Fuarı

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan "Potansiyel İş Kadınları Fuarı", 6 Mart tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

28.02.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenecek olan "Potansiyel İş Kadınları Fuarı", 6 Mart tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Akar ve Girişimci İş Kadınları Kurulu Başkanı Esma Özden Çetin, fuar hakkında açıklamada bulundu. Fuarın bu yıl altıncısını gerçekleştireceklerini ifade eden Akar, "İlk yıldan bu yana rekor bir katılımla gerçekleştirilen fuarımıza bu yıl da girişimci kadınlarımızın ilgisi oldukça yüksek. Her yıl olduğu gibi gıda ve el sanatları olmak üzere iki dalda düzenlediğimiz fuarımızı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceğiz. Katılımcı kadınlarımız o gün hem hünerlerini sergileyecekler hem de satış yaparak gelir elde ederek kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaklar. Her iki dalda da profesyonel jürimiz yarışmacıların ürünlerini bir çok açıdan değerlendirecekler ve bu değerlendirme sonucu her iki dalda dereceye giren girişimci kadınlarımıza para ödülü vereceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masiad'dan 6.geleneksel Potansiyel İş Kadınları Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement