Masaj Salonu Operasyonunda 'Kasık Masajı' Tuzağı! - Son Dakika
Güncel

Masaj Salonu Operasyonunda 'Kasık Masajı' Tuzağı!

Masaj Salonu Operasyonunda \'Kasık Masajı\' Tuzağı!

Adana'da iş ilanı veren masaj salonu yetkilileri işe başvuru yapanları, "Tecrübeye gerek yok. Burada zaten kasık masajı yapılıyor, öğrenirsiniz." diyerek tuzağa düşürmüşler.

28.05.2015 11:29  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da gazeteye verdikleri eleman ilanı ile işe aldıkları 17 yaşındaki Y.İ.'ye masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 2'si kadın 3 kişi yakalandı.

İş başvurusuna gelip, "Tecrübemiz yok" diyen kadınlara, "Önemli değil, burada zaten kasık masajı yapılıyor, onu da zamanla öğrenirsiniz." diyerek kandıran ve tuzağa düşüren salon işletmecileri adliyeye sevk edildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Merkez Seyhan ilçesinin Cemalpaşa mahallesinde bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, çalışma başlattı. Salona girip, masaj yaptırdıktan sonra çıkan müşterilerle görüşen polis, içeride fuhuş yaptırıldığını, masaj için 200, ilişki için ise ayrıca 50 lira alındığını belirledi. Masaj salonuna baskın düzenleyen Ahlak Bürosu polisleri, Y.İ.'yi cinsel ilişkiye girerken suçüstü yakaladı.

HAMİLE DE VAR

Masaj salonunda çalışan ve hamile bir kadının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında yapılanın fuhuş olmadığını savunan şüpheliler, "Kasık masajı, bir masaj çeşidi" diye ifade verdi.

ŞOK SÖZLER: BURADA KASIK MESAJI...

Şüphelilerin ayrıca iş başvurusu sırasında 'Tecrübemiz yok" diyen kadınlara, "Önemli değil, burada zaten kasık masajı yapılıyor, onu da zamanla öğrenirsiniz." cevabını verdiği iddia edildi. Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Masaj Salonu Operasyonunda 'Kasık Masajı' Tuzağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • trakyalı: adana olmasa gazetelerin 3. Sayfaları boş kalacak 38 1 Yanıtla
  • niğdeli: sizce adanada olan bu kadar olay normal değil mi çünkü belediye başkanı MHP den 20 13 Yanıtla
  • hdp: Yine adana 28 2 Yanıtla
  • kenan: inadına ak parti 7 18 Yanıtla
  • AĞRILI ŞİYAR: off yaaaaa YİNE ADANA..YİNE ADANA. BEN ZATEN ADANAYI HİÇ SEVMEM. HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM. 14 8 Yanıtla
  • tayip baba : bu pislikleiri silse silse tayyip siler bitirir... 5 15 Yanıtla
  • CCCP: Para için şu rezalete bakin... 18 1 Yanıtla
  • Aman Adanalı: Adananın yolları taştan Adanaya ne oldu da çıktı baştan 14 3 Yanıtla
  • Adanalı: Adanaya laf edenler kuyruk acısı nerden geliyor siz çok mu temiz insanlarsınız evliyamısınız alim mi derviş mi ?koskoca şehrin gunahını alıyorsunuz ...Adana bu arada kozmopolit bir şehir her acıdan alevi sunni türk arap kürt mal mal konuşmayın herkes kendine baksın cahil cahil konuşmayın... 8 8 Yanıtla
  • m.akif: Ebu Umame ra’den rivayet edilmiştir: Genç bir delikanlı Peygamberimizin meclisine gelerek “Ey Allah’ın Resulü Zina etmem hususunda bana izin ver” dedi. Bunun üzerine orada bulunanlar “Sus, sus” diye onu engellemeye çalıştılarsa da, Peygamberimiz asv “Bırakın da yanıma gelsin” dedi. Gencin yanına gelmesi üzerine de ona “Annenin zina etmesi senin hoşuna gider mi” buyurdu. Genç “Hayır Allaha yemin olsun ki hoşuma gitmez Allah beni sana feda kılsın” karşılığını verdi. Hz. Peygamber “Sen nasıl istemiyorsan diğer insanlar da annelerinin zina etmelerinden hoşlanmazlar. Peki kendi kızının zina etmesi senin hoşuna gider mi” buyurdu. Genç ““Hayır Allaha yemin olsun ki hoşuma gitmez Ey Allahın resulü Allah beni sana feda kılsın” cevabını verdi. Peygamber as bu kez “Sen hoşlanmadığın gibi diğer insanlar da kızlarının zina etmelerinden hoşlanmazlar. Söyle bakalım kızkardeşinin zina etmesi senin hoşuna gider mi” dedi. Genç buna da “Hayır istemem ey Allah’ın Rasulü Canım sana feda olsun. Tabii ki bunu da istemem” dedi. Hz. Peygamber’in “İnsanlar da kız kardeşlerinin zina etmesini istemez. Peki teyzenin zina etmesi senin hoşuna gider mi” buyurması üzerine, yine “Canım sana feda olsun ey Allah’ın Rasulü Bunu da istemem” cevabını verdi. Bunun üzerine Hz. Peygamber “Diğer insanlar da senin gibi, teyzelerinin zina etmelerini istemez” dedikten sonra mübarek elini onun omzuna koyarak “Rabb’im Bu kulunun günahlarını bağışla, kalbini her türlü kötülükten arındır, Onu zinadan koru” diye dua etti. Bundan sonra hiç kimse bu gencin kadınlara dönüp baktığını görmedi. Ahmed, Taberani 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gebze'de motosiklet kazası: Yolcu yaralandı
    01:04 Gebze'de motosiklet kazası: Yolcu yaralandı

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sürücünün dengesini kaybetmesi sonucu devrilen motosiklette bulunan yolcu hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, yaralı hastaneye kaldırıldı.

  • Murat Kurum, İstanbulluları birlikte yol yürümeye davet etti
    01:03 Murat Kurum, İstanbulluları birlikte yol yürümeye davet etti

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim kampanyası sürecinde İstanbul vizyonlarını paylaştıklarını ve tüm İstanbulluları birlikte yol yürümeye davet ettiğini söyledi. Kurum, deprem riskini ortadan kaldırmak, ulaşımın afetlere hazırlanmasını sağlamak ve sosyal destek projelerini sürdürmek gibi öncelikli projelerini anlattı. Ayrıca, gerçek belediyeciliğin İstanbul'a geleceğini vurgulayarak, 31 Mart'ta sandığa giderek İstanbul'un geleceği adına bir karar vereceklerini belirtti.

  • Hamza Dağ: İzmir'i Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmak istiyoruz
    01:00 Hamza Dağ: İzmir'i Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmak istiyoruz

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı ve Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Seçim çalışmalarını sürdüren Dağ, Bayındır'da düzenlenen mitingde konuştu ve yeni hastane müjdesi verdi.

  • Üsküdar'da Hayasızca Hareketlerde Bulunan Şüpheli Yakalandı
    00:57 Üsküdar'da Hayasızca Hareketlerde Bulunan Şüpheli Yakalandı

    Üsküdar Paşalimanı Caddesi'nde bir iş yerinin önünde hayasızca hareketlerde bulunan A.Y. (42), emniyet görevlileri tarafından yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda A.Y'nin 28 suç kaydı olduğu belirlendi. A.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

  • Bursa'da şarampole devrilen tankerin şoförü hayatını kaybetti
    00:51 Bursa'da şarampole devrilen tankerin şoförü hayatını kaybetti

    Bursa'nın Kestel ilçesinde şarampole devrildikten sonra yanan azot yüklü tankerin şoförü Şener Tokgöz hayatını kaybetti. Tanker, Bursa-Ankara kara yolunun Ümitalan Rampası mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Kazada sürücü hayatını kaybederken, Tokgöz'ün cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

  • Hamza Dağ: İzmir'i çağlar atlatmak istiyoruz
    00:49 Hamza Dağ: İzmir'i çağlar atlatmak istiyoruz

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedeflediklerini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmak istediklerini söyledi. Ayrıca, Bayındır'a yeni bir hastane yapacaklarını müjdeledi.

  • İYİ Partili Büyükşehir Adayı, Evrakların Yakılmasına Tepki Gösterdi
    00:48 İYİ Partili Büyükşehir Adayı, Evrakların Yakılmasına Tepki Gösterdi

    İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, yerel seçimlere saatler kala sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Paylaşımdaki videoda bazı kağıtların boş bir arazide yakıldığı görülürken, Yılmaz duruma tepki göstererek, "Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var?" sorusunu yöneltti.

  • Bursa'da kontrolden çıkarak devrilen azot yüklü tanker patladı: 1 ölü
    00:47 Bursa'da kontrolden çıkarak devrilen azot yüklü tanker patladı: 1 ölü

    Bursa'da freni patlayan azot yüklü tanker, viraja geldiği sırada şarampole devrildi ve patladı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü.

  • İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği dümen arızası nedeniyle kısa süreliğine kapatıldı
    00:45 İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği dümen arızası nedeniyle kısa süreliğine kapatıldı

    Kandilli önlerinde bir kargo gemisinin dümen arızası yaşaması nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği tedbir amacıyla kısa süreliğine kapatıldı. Arızalanan gemi emniyetli bir bölgeye alındıktan sonra saat 00.20 itibarıyla gemi trafiği güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

  • Bursa'da Azot Yüklü Tanker Şarampole Devrildi: 1 Ölü
    00:44 Bursa'da Azot Yüklü Tanker Şarampole Devrildi: 1 Ölü

    Bursa'nın Kestel ilçesinde kontrolden çıkan azot yüklü tanker, viraja geldiği esnada şarampole devrildi. Devrilmenin ardından patlama meydana gelirken, kazada sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve alevler kısa sürede söndürüldü. Ekiplerin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.


Advertisement