Marmaris'te Tur Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 14 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Tur Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 14 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Rus turistleri taşıyan tur minibüsünün devrilmesi sonucu 1 turist öldü, 14 kişi de yaralandı.

02.06.2015 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Rus turistleri taşıyan tur minibüsünün devrilmesi sonucu 1 turist öldü, 14 kişi de yaralandı.

Kaza, bu sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Marmaris - Gökova karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Marmaris'te tatillerini geçiren 14 Rus turist ve 1 Türk rehberi Dalaman'a götürmek üzere yola çıkan tur minibüsü, rampadan inerken kontrolden çıkarak devrildi. Kazada Türk tur rehberi ile 14 Rus turist yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Muğla, Marmaris, Ula ve Köyceğiz'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ağır yaralı turist Natalia Russkikh (50), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

KEDİ ÇIKTIĞINI İDDİA ETTİ

Kazadan yara almadan kurtulan minibüs sürücüsü gözaltına alındı. Sürücünün rampadan inerken kendisini bir aracın solladığını ve bu sırada önüne çıkan kediye çarpmamak isterken kazanın meydana geldiğini iddia ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Tur Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 14 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement