Marmaris'te Göçmen Kaçakçılığı Zanlısı 11 Kişi Adliyede - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Göçmen Kaçakçılığı Zanlısı 11 Kişi Adliyede

Marmaris\'te Göçmen Kaçakçılığı Zanlısı 11 Kişi Adliyede

Marmaris'te göçmen kaçakçılığı zanlısı 11 kişi adliyede MUĞLA ve Antalya'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı.

14.08.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te göçmen kaçakçılığı zanlısı 11 kişi adliyede

MUĞLA ve Antalya'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Marmaris Emniyeti'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerinden kanunsuz yollarla Yunan adalarına geçiş faaliyetlerini organize ettiği öne sürülen bir şebekeyi takibe aldı. Yapılan istihbarati çalışmalar sonucunda İ.T., M.F. ve S.İ.'nin, kaçakları Fethiye ile Bodrum arasındaki koylardan teknelerle Yunan adalarına kaçırmak için hazırlık içinde olduğu belirlendi. Şebekenin, kaçak geçişleri Kalkan, Göcek, Dalyan, Hisarönü, Datça, Turgutreis, Güllük ve Didim koylarından yaptığını tespit eden ekipler; geçen perşembe sabahı Bodrum, Fethiye, Dalaman ve Ortaca ilçeleriyle Antalya'da eşzamanlı operasyon düzenledi. Baskınlarda T.Y., Y.Y., A.A.K., H.G., M.F., M.K., S. İ., E.Ü., E.K., S.K. ve İ.T. isimli 11 zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar, bugün Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi.

Operasyonlarda; yasa dışı yollarla yurtdışına çıkarılmak istenen 37 kaçağın da yakalandığı, göçmen kaçakçılığında kullanılan üç teknenin de ele geçirildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Göçmen Kaçakçılığı Zanlısı 11 Kişi Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement