Mardin'e İlk Kez Kadın Kaymakam Atandı - Son Dakika
Güncel

Mardin'e İlk Kez Kadın Kaymakam Atandı

Mardin\'e İlk Kez Kadın Kaymakam Atandı

Mardin'e atanan ilk kadın kaymakam Elif Canan Tuncer Ersöz oldu. Mardin'in Yeşilli İlçesi'ne atanan Ersöz, ilçe halkının ilgisinden memnun.

02.10.2014 12:35  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'nden Mardin'in Yeşilli İlçesi'ne atanan Kaymakam Elif Canan Tuncer Ersöz, Mardin'e atanan ilk kadın Kaymakam oldu. Ersöz, "Yeşilli halkının bana gösterdiği ilgi bana mutluluk ve heyecan verdi" dedi.

MARDİN'DE İLK

Son kararname ile Mardin'e ilk kez bir kadın Kaymakam atandı. Yeşilli İlçesi'ne atanan Kaymakam Elif Canan Tuncer Ersöz, makamına oturarak görevine başladı. Ersöz, "Mardin gibi hoş ve güzel tarihe sahip olan bir ilin ilçesine atanmam beni çok mutlu etti. Yeşilli halkının bana gösterdiği ilgi bana mutluluk ve heyecan verdi. Benim kapım tüm halka açıktır. Burada insanlara hizmet etmeye geldik. Hedefimiz başta eğitim olmak üzere hizmet kalitesini yükseltmektir" dedi.

ELİF CANAN TUNCER ERSÖZ KİMDİR?

Mardin'e atanan ilk kadın Kaymakam olan Elif Canan Tuncer Ersöz, 1980 yılında İstanbul'da doğdu. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı'nda Kaymakam vekilliği yaptıktan sonra yurt dışı stajı çerçevesinde gönderildiği İngiltere'de Exeter Üniversitesi Avrupa yönetim bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2010-2012 yıllara arasında Çankırı'nın Yapraklı, 2012-2014 yıllara arasında da Iğdır'ın Karakoyunlu ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. Ersöz, 29 Eylül 2014 tarihindeki kararname ile Mardin'in Yeşilli İlçesi'ne Kaymakam olarak atandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'e İlk Kez Kadın Kaymakam Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • diyarli: hayırlı uğurlu olsun 11 2 Yanıtla
  • EXETER: YEŞİLLİ ÇOK GÜZEL BİR YER AMA KAYMAKAM HANIM'IN OKUDUĞU İNGİLTERE EXETER ÜNİVERSİTESİ MI6'LARIN CİRİT ATTIĞI BİR YER. VE ÖZELLİKLE YEŞİLLİ'YE ATANMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ. ALLAH ÜLKEMİZE ZARAR VERMESSİN. İNŞALLAH YANILAN BEN OLURUM. AMA İNGİLTERE DENİLDİMİ?TÜYLERİM DİKEN, DİKEN OLUYOR. 2 1 Yanıtla
  • YEŞİLLİ: YEŞİLLİ ÇOK GÜZEL BİR YER. KAYMAKAM HANIM ÇOK RAHAT EDECEK. ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. 2 0 Yanıtla
  • PKK AVCISI: SEN NEDEN OKUDUN YA BAK NE GÜZEL PKK LILAR VAR ONLAR CAHİLMİ OKUYUCAK AH BE SEN NE YAPTIN 0 0 Yanıtla

Advertisement