Manisaspor Kayıplara Yanıyor - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Kayıplara Yanıyor

Manisaspor Kayıplara Yanıyor

Ptt 1'inci Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasman galibiyetinin ardından evinde 1461 Trabzon'u yenerek ikide iki yapan Manisaspor, kendisini 3 yenilgiye yanıyor.

14.04.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasman galibiyetinin ardından evinde 1461 Trabzon'u yenerek ikide iki yapan Manisaspor, kendisini 3 yenilgiye yanıyor.

29, 31 ve 33'üncü haftalarda sahasında üst üste düşme hattındaki Tavşanlı Linyitspor,Tekden Denizlispor ve Boluspor'a mağlup olarak ilk altı yarışında yara aldıklarını hatırlatan siyah beyazlıl takım, "Bu kayıplar olmasaydı, şimdi 3 puan farkla play off hattındaydık" diye yakındı.

Şu anda Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu'nun 6 puan gerisinde, 7'nci sırada yer aldıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Daha önce de söylediğimiz gibi Mersin İdmanyurdu'nun çok zor bir fikstürü var. Deplasmanda Ankaraspor ve Adanaspor, evinde ise Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Böyle bir tabloda aradaki farkı kapatmamız mümkün. Önemli olan bizim son üç müsabakayı kayıpsız geçmemiz. Bunun dışında yapacak bir şey yok" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Kayıplara Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement