Manisaspor Erginer'e Karşı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Erginer'e Karşı

Manisaspor Erginer\'e Karşı

Ptt 1'inci Ligi'nde cumartesi günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Manisaspor, bu müsabakada eski teknik direktörü Reha Erginer'e rakip olacak.

10.09.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde cumartesi günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Manisaspor, bu müsabakada eski teknik direktörü Reha Erginer'e rakip olacak.

Siyah beyazlılara 2012-13 sezonunda play off finali oynatan, geçen sezon başında kulüpten ayrılan Erginer, bu sezon Boluspor'un başına getirildi. Reha Enginer, ilk defa teknik direktör olarak eski takımının karşısına çıkacak.

Öte yandan Manisaspor, bu maçın taktik provasını yaptığı çift kalede U-19 takımını Ali Fırat ve Zeki'nin golleriyle 2-0 yendi. Sakatlığı geçen Milijas ve yeni transfer Dimitrov da bu karşılaşmada forma giydi. Siyah beyazlılar maç öncesi 9 Eylül 2013'te lösemi nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybeden taraftar Aykut Can'ı andı. Futbolcular ve teknik heyet, Can için hazırlanan özel formayla poz verdi.

MİKİC'E YENİ SÖZLEŞME

Manisaspor, Sırp stoperi Mikic'in sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya çalışıyor. İdari Menajer Erman Güraçar, Mikic'le 2017 yılına kadar nikah tazelemek istediklerini belirterek, "Kadrodaki deneyimli oyuncularla yeni sözleşmeler yapacağız" dedi. Sırp futbolcu geçen sezon transfer olduğu Manisaspor'da 30 maçta forma giyerek 3 gol attı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Erginer'e Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement