Manisaspor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

Manisaspor'da Transfer

PTT 1. Lig temsilcisi İstanbul Başakşehir'den Mustafa Sarp'la anlaştı.

01.09.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, İstanbul Başakşehir'den Mustafa Sarp'la sözleşme imzaladı.

Manisaspor, transferin sonu gününde Dimitrov'dan sonra Mustafa Sarp'ı da kadrosuna kattı. Gaziosmanpaşa'da profesyonel olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor, Galatasaray, Samsunspor, Kardemir Karabükspor, Elazığspor ve son olarak İstanbul Başakşehir'de forma giydi. Tecrübeli futbolcunun lisansının çıkartılması için gerekli evrakların Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim edildiği öğrenildi.

Mustafa Sarp transferiyle Manisaspor, 2'si altyapıdan olmak üzere 18. futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Ege temsilcisinin yaptığı transferle şöyle:

Bayram Olgun (Ankaragücü), Erdi Öner (Adana Demirspor), Canberk Dilaver (Orduspor), Zeki Sinanoğlu (Gaziantepspor-kiralık), Anıl Çetin (Payas Belediyespor 1975), Gökhan Sazdağı (Fenerbahçe-kiralık), Nemad Milijas (Kızılyıldız-Sırbistan), Oğuzhan Kayar (Galatasaray-kiralık), Subasic (Orduspor), Oğuzhan Palaz (Altyapı), Kudret Kanoğlu (Oberhausen-Almanya), Gökdeniz Varol (Altyapı), Süleyman Çelikyurt (Denizlispor), Metin Yüksel (Altay), Tayfun Cora (Karşıyaka), Hakan Barış (Dardanelspor), Dimitrov (Boluspor), Mustafa Sarp . - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisaspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement