Manisa Vali Yardımcıların Görevleri Yeniden Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Manisa Vali Yardımcıların Görevleri Yeniden Belirlendi

Manisa Vali Yardımcıların Görevleri Yeniden Belirlendi

Manisa Vali Yardımcıları ve İl Hukuk İşleri Müdürü görev dağılımının 17 Şubat tarihinde yeniden belirlendiği öğrenildi.

23.02.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Vali Yardımcıları ve İl Hukuk İşleri Müdürü görev dağılımının 17 Şubat tarihinde yeniden belirlendiği öğrenildi.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Vali yardımcılarının yeni göre dağılımları şöyle gerçekleşti:

"Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu ile ilgili iş ve işlemler. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Gümrük Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti ile ilgili iş ve işlemler, Milli Savunma Bakanlığı, Askerlik Şubesi Başkanlığı. Mesleki Kuruluşlardan; Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ilişkiler. Sendikalar ile ilgili iş ve işlemler. Valinin vereceği diğer görevler ile Akhisar ve Kırkağaç İlçeleri.

Vali Yardımcısı Mesut Eser: Gençlik ve Spor Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü. Maliye Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Defterdarlığı, Vergi Dairesi Başkanlığı. Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Disiplin Kurulu Başkanlığı. Celal Bayar Üniversitesi ile ilgili işler. Kamu Bankaları ve Özel Bankalarla ilgili iş ve işlemler. Özel proje. Dyned ile ilgili işlerin takibi. Valinin vereceği diğer görevler ile Kula ve Selendi İlçeleri.

Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile ilgili İşlemler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İlgili İşlemler. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgeleri İşlemleri, Küçük Sanayi Siteleri İşlemleri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile ilgili iş ve işlemler, Küçük ve Orta Ölç. İşl. Gel. ve Des.İda Bşk. (KOSGEB) ile ilgili iş ve işlemler, TSE Manisa İl Temsilciliği. Valinin vereceği diğer görevler ile Yunusemre ve Soma İlçeleri.

Vali Yardımcısı Mehmet Yüce: Başbakanlık ve Devlet Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Müftülüğü, Vakıflar İrtibat Bürosu, Manisa Diyanet Eğitim Merkezi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; MİGEM, TEİAŞ, BOTAŞ, TKİ, TTK ile ilgili iş ve işlemler, İlgili Kuruluşlardan EPDK, GEDAŞ ile ilgili iş ve işlemler, Aydınlatma Komisyonu Başkanlığı, Enerji verimliliği projesi ile ilgili iş ve işlemler. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TMO Ajans Müdürlüğü, Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü. Mesleki Kuruluşlardan; Manisa Ticaret Borsası ile ilişkiler. Özel proje. Organik tarım ve organik tarım ürünleri fuar düzenlemelerle ilgili iş ve işlemler. Valinin vereceği diğer görevler ile Demirci ve Gördes İlçeleri.

Vali Yardımcısı Turgay Ergin: İçişleri Bakanlığına bağlı Kuruluşlardan; Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve ilgili iş ve işlemler. Sağlık Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; 112 Acil Çağrı Merkezi Şube Müdürlüğü. Başbakanlığa Bağlı Kuruluşlardan; İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Afet Yönetim Merkezi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilgili iş ve işlemler. Valinin vereceği diğer görevler ile Ahmetli ve Saruhanlı İlçeleri.

Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş: Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Tapu Müdürlükleri, Kadastro Müdürlüğü, Çevre ve Atıksu. Orman ve Su İşleri Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlükleri, İl Hayvanları Koruma Kurulu Başkanlığı, Muradiye Fidanlık Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile ilgili iş ve işlemler, Gediz Havzası Eylem Planı Uygulaması ve Takibi İşleri, İl Meteoroloji Müdürlüğü, DSİ 22. Şube Müdürlüğü. Özel proje. İl genelinde sıvı atıkların takibi ve arıtılması ile ilgili işlemler. Valinin vereceği diğer görevler ile Salihli ve Gölmarmara İlçeleri.

Vali Yardımcısı Baha Başçelik: Gençlik ve Spor Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü. Ekonomi Bakanlığına bağlı iş ve işlemlerden; Dış ticaret, teşvik uygulama ve destek programları ile ilgili iş ve işlemler, Ürün Denetmenleri Manisa Grup Başkanlığı. Kalkınma Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, TCDD Gar Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü, Karayolları 23. Şube Şefliği. Kızılay Manisa Şubesi ile ilişkiler. Sağlık Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Hıfzı Sıhha Kurulu Başkanlığı. Valinin vereceği diğer görevler ile Alaşehir ve Sarıgöl İlçeleri.

Vali Yardımcısı Yakup Tat: Avrupa Birliği Bakanlığına bağlı iş ve işlemlerden; Avrupa Birliği Projeleri ile AB ile ilgili İş ve İşlemler. Kalkınma Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Zafer Kalkınma Ajansı ile ilgili iş ve işlemler, Manisa Yatırım Destek Ofisi ile ilgili iş ve işlemler. Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Manisa Yazma Eser Kütüphanesi İl Müdürlüğü. Başbakan Yardımcısına (Sayın Bülent Arınç) bağlı Kurumlardan; Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğü ile ilgili iş ve işlemler, Anadolu Ajansı ve TRT ile ilgili iş ve işlemler. İçişleri Bakanlığına bağlı Kuruluşlardan; Özel Kalem Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Protokol Şube Müdürlüğü, İl Yazı İşleri Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü. Özel proje. Mesir Şenlikleri ile ilgili iş ve işlemler. Tören ve Protokol işleri. Valilik Seçim İş ve İşlemleri. Sivil Toplum Kuruluşları. Valinin vereceği diğer görevler ile Şehzadeler İlçesi.

Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin: Başbakanlığa bağlı Kurumlardan; İl İnsan Hakları Kurulu Başkanlığı. İçişleri Bakanlığına bağlı Kuruluşlardan; İl İdare Kurulu Müdürlüğü, İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, Göç İdaresi İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Polis İl Disiplin Kurulu Başkanlığı, İl Spor Güvenlik Kurulu Başkanı. Başkonsolosluklar, Konsolosluklar ve Fahri Konsolosluklar ile ilgili iş ve işlemler. Garnizon Komutanlığı ve Askeri Makamlarla ilişkiler. Valinin vereceği diğer görevler ile Köprübaşı ve Turgutlu İlçeleri.

İl Hukuk İşleri Müdürü İsmail Tezel: İçişleri Bakanlığına Bağlı Kuruluşlardan; Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü, Mevzuat takibi ve geliştirilmesi, Adli ve İdari Yargı İş ve İşlemleri, Apostil Şerhi verilen evrakların onaylanması. Mevzuatla Hukuk İşleri Müdürüne verilen görevler. Valinin vereceği diğer görevler." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Vali Yardımcıların Görevleri Yeniden Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement