Meslektaşı Nişanlısını Öldüren Polis Memuru Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Meslektaşı Nişanlısını Öldüren Polis Memuru Yakalandı

Meslektaşı Nişanlısını Öldüren Polis Memuru Yakalandı

Manisa'da polis memuru nişanlısı Gülay Memiş'i dün akşam ensesinden bir el ateş ederek öldüren polis memuru Beytullah Türkyılmaz, Sivrihisar'da otobüste yakalandı.

29.08.2015 16:24  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde polis memuru nişanlısı 38 yaşındaki Gülay Memiş'i dün akşam ensesinden bir el ateş ederek öldüren İzmir'de görevli aynı yaştaki polis memuru Beytullah Türkyılmaz, Eskişehir Sivrihisar Kavşağı'nda yolcu otobüsünde yakalandı.

ÖNE TARTIŞTI SONRA VURDU

Olay, dün gece saatlerinde Güzelyurt Mahallesi 5700 Sokak'ta meydana geldi. İzmir'de görev yapan evli polis memuru Beytullah Türkyılmaz, evli olduğunu gizleyerek Manisa Trafik Tescil Müdürlüğü'nde görevli, 1 çocuk annesi polis memuru nişanlısı Gülay Memiş ile nişanlandı. Polisler Beytullah Türkyılmaz ile Gülay Memiş, birlikte tuttukları evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Beytullah Türkyılmaz, tabancayla Gülay Memiş'e ateş etti. Gülay Memiş kanlar içinde yere yığılırken, Beytullah Türkyılmaz olay yerinden kendi otomobiliyle kaçtı.

POLİS KANLAR İÇİNDE BULDU

Ardından Gülay Memiş'in ailesi, kızlarından haber alamadıkları gerekçesiyle polise ihbarda bulundu. Polis ihbar üzerine gittikleri evde, polis memuru Gülay Memiş'i yerde kanlar içinde buldu. Ensesinden bir el ateş edilerek öldürüldüğü tespit edilen Gülay Memiş'in ailesine, nişanlısı Beytullah Türkyılmaz ile buluşacağını belirtmesi ve evin çevresindeki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü araştırma başlattı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde tescil memuru olarak görev yapan polis memuru Gülay Memiş'in ölümü meslektaşlarını yasa boğdu.

İZMİRLİ POLİS SİVRİHİSAR'DA YAKALANDI

Cinayetin ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Beytullah Türkyılmaz hakkında geniş çaplı araştırma başlattı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ilk olarak polis memuru Beytullah Türkyılmaz'ın kullandığı otomobili Ayfonkarahisar ili sınırlarında terk edilmiş halde buldu. Meslektaşlarının otobüse binme ihtimali üzerinde duran Cinayet Büro Amirliği ekipleri daha sonra Türkyılmaz'ın Eskişehir'e gitmekte olan bir yolcu otobüsünde olduğunu tespit etti.

ÖNCE TESLİM OLMAK İSTEMEDİ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçmesinin ardından Türkyılmaz'ın bindiği otobüs bu sabah Sivrihisar Kavşağı'nda durduruldu. Otobüsten inen Türkyılmaz ilk olarak teslim olmamak için polise direndi. Beylik tabancasını başına dayayan Beytullah Türkyılmaz intihar etmek istedi. Polislerin ikna çabalarının ardından Beytullah Türkyılmaz, teslim oldu.

EVLİ OLMASI NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKMIŞ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Manisa'ya getirilen Beytullah Türkyılmaz'ın nişanlı olduğu Gülay Memiş ile evlilik hazırlıkları yaptığı ve olayın gerçekleştiği evde oturmayı planladıkları iddia edildi. Polis Gülay Memiş'in, evlilik hayalleri kurduğu Beytullah Türkyılmaz'ın evli olduğu ve cinayet günü bu nedenden dolayı aralarında kavga çıktığı belirtildi.

Türkyılmaz'ın bir süredir eşinden boşanmaya çalıştığını da söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meslektaşı Nişanlısını Öldüren Polis Memuru Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • 8pomem: çoğu polis memurunun psikolojisi bozuk durumda.ben bile iş haricinde özellikle eski polislerden uzak durmaya çalısıyorum.cok sıkıntılı tipler var.inşallah seneye kurumlar arası geciş yapcam.kurtulcam bu yaratıklardan. 24 31 Yanıtla my başkan: bu sistemde düzgün polis olması mümkün değil asena hanım.polisliğin içini bilmiyorsunuz.kokuşmuş bir teşkilat.baştan ele alınıp düzenlenmesi gerekiyor. 2 1
  • mert: abi bu sicili yaşı büyük polislerin çoğunun kafa kırık.bi karakola bir işiniz düşsün anlarsınız.genç yeni memurlar çok daha donanımlı bilgili kültürlüler..ama onlarda sanırım eskidikçe psikolojiyi bozuyolar. 16 9 Yanıtla
  • YAZIK OLMUŞ : KADIN POLİSİN EVLİ ADAMLA NE İŞİ VARMIŞ YOK SAKLAMIŞ FALAN POLİS KADIN BİLMEZMİ EVLI OLDUGUNU ADAM KENDİEN YAZIK ETMİŞ 21 3 Yanıtla
  • Kenan: adam gibi adamlari polis yapmazlar bunlari yaparlar iste 14 9 Yanıtla
  • polise laf atanlara: Ulan gerizekalılar kişisel bi olayı nasıl polis devlet meselesine çevirdiniz.ha,şurda kansız hainler var istismar etmek,isteyen,ama beyniniz anca,bu,kadar çalışıyo zavallılar sizi. 13 1 Yanıtla
  • YAZIK OLMUŞ : ALLAH RAHMET EYLESİN OLAN COCUKLARINA OLDU 13 0 Yanıtla
  • yorumsuz: kanı bozuk inşallah çürürsün içerde.öldürme hakkını kim verdi sana.seni ciletleyip tuz ekmeli.işkence ede ede öldürmeli. 8 5 Yanıtla
  • Vatan sahibi : Son 15 yılda polis olan tüm polisleri atmak lazım . Hepsi bu tip utanmaz insanlar 1 11 Yanıtla tuncay: Utanman arlanman olsaydı başkasına laf atmazdın 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu
    18:45 Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesinde, Salda Gölü yakınlarındaki eski bir restoranın havuzunda bir kişinin ölü olarak bulunduğu bildirildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı
    18:41 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı

    AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önceki yerel seçimlerde yüzde 59,04'le kazandığı ilçe için 'Sultanbeyli'de fetret dönemini bitirecek miyiz?' dedi.


Advertisement