Manisa'da TOKİ'lerin İnşaatına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Manisa'da TOKİ'lerin İnşaatına Başlandı

Manisa\'da TOKİ\'lerin İnşaatına Başlandı

Manisa'nın Demirci ilçesindeki 255 TOKİ konutunun inşaat çalışması başladı.

16.04.2014 18:21  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci İlçesindeki 255 TOKİ konutunun inşaat çalışması başladı.

TOKİ tarafından 27 Ocak 2014'te ihalesi yapılan konutlar için Akıncılar Mahallesi'nde hafriyat temizleme ve temel atma çalışmaları yapıldı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, konutların 1 yıl içinde tamamlanacağına ilişkin TOKİ yetkililerinden bilgi aldığını ifade ederek "TOKİ konutları ile ilgili vatandaşlarımızın artık hiçbir endişesi olmasın. Artık Demirci'ye yapılacak yatırımlar emin ellerde" dedi.

- Polise yakın savunma kursu

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Manisa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polislere yönelik yakın savunma teknikleri kursu düzenlendi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Spor Salonu'ndaki kursa Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 16 polis katılıyor.

Yakın Savunma Uzmanı Polis Memuru Yasin Ertaşkın'ın eğitim verdiği 2 haftalık kursta yakalama, durdurma, etkisizleştirme, kuvvet kullanma, kelepçe takma, blok ve baskı tekniklerinin yanı sıra hayatta kalma becerisi, göz yaşartıcı sprey ve cop kullanma gibi konular işlenecek.

Hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini belirten Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayacak personelimizin eksik olan yönlerini bu tür eğitimlerle gidereceğiz" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da TOKİ'lerin İnşaatına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement